Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής: «Έκανα τέσσερις εγχειρήσεις, έβγαζα συνέχεια όγκους»
Κατάθεση ψυχής από τον Σαρμπέλ
Με αφορμή την καλλιτεχνική του επιστροφή, ο Σαρμπέλ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Astra Tv.
Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός τραγουδιστής που συμμετείχε τη φετινή σεζόν στο J2US αναφέρθηκε τόσο στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του αγαπημένου της πατέρα όσο και στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε τον ίδιο στο πρόσφατο παρελθόν.
Ειδικότερα, ο Σαρμπέλ εξομολογήθηκε πως «σημασία έχει τι αφήνουν οι άνθρωποι πίσω. Σε μένα ο πατέρας μου αφήνει μόνο ευχάριστα και ένας λόγος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και κάνω αυτό που κάνω είναι για εκείνον γιατί ήταν πάρα πολύ περήφανος τότε. Ως τραγουδιστής και μουσικός δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του σαν Έλληνας να βρίσκεται στην Αθήνα και να γνωρίζει στον χώρο γνωστούς τραγουδιστές σαν τον Γιάννη Πάριο. Ήταν πάρα πολύ περήφανος για μένα. Όταν τον έχασα είπα πως για τον dad κάποια στιγμή θα γυρίσω να κάνω τραγούδια».
«Κάθε μέρα τον έχω στο μυαλό μου και λέω πως ‘ο πατέρας μου τα κάνει αυτά, ο πατέρας μου είναι μαζί μας’. Με συμβούλευε να μην αλλάξω χαρακτήρα για τίποτα, με ήθελε να είμαι πάντα κύριος με όλους. Μετά τον θάνατο του είχα αρρωστήσει και όλο αυτό επηρέασε πάρα πολύ την υγεία μου. Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, έφυγε και με έναν πάρα πολύ άσχημο τρόπο επίσης. Τα τελευταία του λόγια ήταν ‘Παναγία μου, Παναγία μου, φτάνει’ και μετά πέθανε. Υπέφερε πολύ και μετά αρρώστησα έχοντας χάσει έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο».
«Έκανα τέσσερις εγχειρήσεις, έβγαζα συνέχεια όγκους»
«Είμαι και μοναχοπαίδι, δεν είχα να μοιράσω τον πόνο με αδέλφια, είμαι μόνος μου. Θυμάμαι πως μου πήρε χρόνια να το ξεπεράσω. Είχα αρρωστήσει τόσο πολύ που έκανα μετά τέσσερις εγχειρήσεις στον λαιμό, έβγαζα όγκους συνέχεια και ήμουν συνέχεια άρρωστος. Είχα κρυώσει άσχημα, δεν γινόμουν καλά λίγο πριν την πρώτη καραντίνα και μέσα στο lockdown έκανα άλλες τρεις εγχειρήσεις στο λαιμό» πρόσθεσε, ακόμα, ο Σαρμπέλ στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.
Δείτε όσα είπε ο Σαρμπέλ
- Ο Νίκος Ανδρουλάκης δοκιμάζεται σε ποδοσφαιρικό challenge μνήμης – Νέο βίντεο στο TikTok
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού της Επισκοπής
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442