Σπίτι με το MEGA: Λουδάρος και Τρύπη στο θρυλικό «Κάθε λιμάνι και καημός…»
«Κάθε λιμάνι και καημός» από τους δύο σημαντικούς ερμηνευτές, κομμάτι που έπαιξε για πρώτη φορά στην ομώνυμη ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη
Σε εποχές με μαγεία και λάμψη μας μεταφέρει απόψε το βράδυ το Σπίτι με το MEGA.
O Μάκης Δελαπόρτας και η Ρούλα Κορομηλά έχουν ετοιμάσει μια φαντασμαγορική βραδιά στην οποία εκλεκτοί καλεσμένοι θα ζωντανέψουν στιγμές, σκηνές και τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει.
Ο Αντώνης Λουδάρος και η Τάνια Τρύπη αναλαμβάνουν να μας χαρίσουν ένα από τα τραγούδια που όλοι λατρέψαμε από το 1963 και μέχρι σήμερα.
«Κάθε λιμάνι και καημός» από τους δύο σημαντικούς ερμηνευτές, κομμάτι που έπαιξε για πρώτη φορά στην ομώνυμη ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη.
Ο Πάνος Γαβαλάς και η Ρία Κούρτη ήταν οι πρώτοι που τραγούδησαν το τραγούδι σε μουσική Μίμη Πλέσσα και στίχους Γιάννη Δαλιανίδη.
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
- Εξαγωγές: Το στοίχημα των ελληνικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442