Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Λιάγκα: «Άσε μας ρε φίλε, κοροϊδευόμαστε»

Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Λιάγκα: «Άσε μας ρε φίλε, κοροϊδευόμαστε»

Με τον Γιώργο Λιάγκα τα έβαλε η Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή τις επίμονες ερωτήσεις στη Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη και το δικό του ξέσπασμα.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα μετά τη μετάδοση του βίντεο με τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη. Η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στο περιστατικό, κατηγορώντας ανοιχτά τον παρουσιαστή.

Αφού προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα με το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Μπακοδήμου εκφράστηκε σε έντονο ύφος εναντίον του. «Τι τρέλα είναι αυτή; Τι διπολικότητα;» ξεκίνησε να σχολιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ο Λιάγκας, βγήκε και είπε, «είναι δυνατόν να κάνουν αυτή την επίθεση στο κορίτσι και τη διαπόμπευση σε έναν άνθρωπο που απλά γνώριζε έναν άλλο και να τον στριμώξουν στον τοίχο για να μιλήσει, και ναι ήταν και δικιά μας κάμερα». Ε μην το παίζεις ρε φίλε άμα δε σ’ αρέσει. Και αν δε σου αρέσει και σαν τακτική, μη στέλνεις την κάμερα.

Κι αν δε σου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης των ρεπόρτερ, πες τους παιδιά ρωτάτε πιο ευγενικά. Τα παιδιά κάνουν ό,τι τους ζητάτε. Είναι σαφές αυτό, ότι αν δε πάνε το υλικό που ζητάτε τα παιδιά μπαίνουν black list. Μην τρελαθούμε τώρα. Και βγαίνεις μετά και καταδικάζεις αυτό που έχεις κάνει εσύ. Τι τρέλα» σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Άσε μας ρε φίλε τώρα»

«Εγώ τους ρεπόρτερ τους αγαπώ. Και έχουν δει τα γυαλιά μου και το αυτοκίνητό μου πολλές φορές γιατί δεν μπορώ να τους μιλήσω πάντα, αλλά περιμένουν το ίδιο απ΄ έξω. Αυτός που δίνει τη νότα κάθε εκπομπής είναι ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής είναι αυτός που θα βγει και θα πει «δεν θέλω να βγαίνεις και να ρωτάς έτσι» ή «θέλω να βγαίνεις και να είσαι πιο μαχητικός από όλους, σάπισέ τους».

Όταν εσύ είσαι αυτός που δίνει τη νότα, μετά την παίρνεις, τη δείχνεις και μετά μας λες ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι.

Άσε μας ρε φίλε τώρα. Μη κοροϊδευόμαστε. Ο Γιώργος ξέρει τον ρόλο. Είναι επαγγελματίας», κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

Ήταν μετά την προβολή του βίντεο με τις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη Μαρίλια Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη που ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα, κάνοντας λόγο για διαπόμπευση.

«Για μένα αυτό είναι διαπόμπευση και ντροπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα. Για να πω αυτό που θέλω να πω. Αυτή είναι διαπόμπευση! Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος που δεν έχει ο ίδιος δημοσιοποιήσει μία σχέση του, ερωτάται πιεστικά από δημοσιογράφους τι έχει να πει επειδή είχαν ακουστεί φήμες ότι τα έχει με τον Γεωργούλη…

Να ρωτήσουμε τον κ. Μπισμπίκη και την κα Βανδή πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, όταν οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους είναι απόλυτα θεμιτό. Όμως, είχε δημοσιοποιήσει η κα Μητρούση τη σχέση της με τον Γεωργούλη;

Με ποιο δικαίωμα οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει σε ένα τοίχο και τη ρωτούν για τη σχέση της; Θα μπορούσαν να πουν ξέραμε ότι κάνατε παρέα αλλά ότι είχατε σχέση για ποιο λόγο να τον ρωτήσουν; Αυτό είναι διαπόμπευση για εμένα και όχι η κυρία που βιάστηκε, αν βιάστηκε, και βγήκε να το πει».

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024