Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Maestro

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Maestro

Μια ακόμα γεύση από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA και του Netflix Maestro.

Με το κοινό να ανυπομονεί για την επιστροφή του Maestro στους δέκτες του, οι άνθρωποι της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας του MEGA και του Netflix μας δίνουν σε μικρές δόσεις μια γεύση από τα γυρίσματα.

Το Maestro θα επιστρέψει το 2024 με τον δεύτερο κύκλο, με τις εικόνες από τα γυρίσματα στους Παξούς να είναι άκρως εντυπωσιακά.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που αναρτήθηκαν από την επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram τρεις νέες εντυπωσιακές ατμοσφαιρικές φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές τα δύο αδέρφια της σειράς, που υποδύονται η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ορέστης Χαλκιάς.

Οι δύο ηθοποιοί κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο στο λιμάνι και φαίνονται να συζητούν με θέα τη θάλασσα.

«Όσο έχουμε ο ένας τον άλλον», είναι το μήνυμα που συνοδεύει τις τρεις εντυπωσιακές φωτογραφίες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια.

Ανυπομονούν για το Maestro

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που άφησαν το σχόλιό τους στην ανάρτηση, επισημαίνοντας πως ανυπομονούν για τον δεύτερο κύκλο του Maestro. «Έχετε κάνει φανταστική δουλειά! Δεν πίστευα ότι μια ελληνική σειρά μπορεί να είναι τόσο μοντέρνα και σύγχρονη!Είμαι πολύ χαρούμενος που έχετε συμπεριλάβει τόσα πολλά σημαντικά ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας και παρουσιάζετε την πραγματικότητα των queer ανθρώπων που ζουν σε μια τόσο συντηρητική χώρα. Εύχομαι τα καλύτερα» είναι ένα από τα μηνύματα στην ανάρτηση.

«Έχω την αίσθηση πως η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη από την πρώτη. Αδημονώ» σημειώνει άλλος χρήστης στη νέα ανάρτηση με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Maestro.

«Από την Αργεντινή ξεκίνησα την 1η σεζόν και δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από την οθόνη μέχρι το τέλος. Είμαι εγγονή Ελλήνων και εκτός από την πλοκή, λάτρεψα και τις παραλίες» σημειώνει άλλη χρήστης του Instagram.

Η εντυπωσιακή σειρά ξεπέρασε τα στενά όρια της Ελλάδας με την προσθήκη της επιτυχημένης σειράς του MEGA στο Netflix. Το κοινό μάλιστα αποθεώνει με κάθε ευκαιρία τους συντελεστές για το υπέροχο αποτέλεσμα που φτάνει στους δέκτες του.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024