Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γεραπετρίτης: Καταθέτει υπόμνημα η ΝΔ για το κόμμα Κασιδιάρη

Γεραπετρίτης: Καταθέτει υπόμνημα η ΝΔ για το κόμμα Κασιδιάρη

Τι είπε ο υπουργός Επικρατείας για το πόρισμα για τα Τέμπη.

Παρέμβαση της ΝΔ στον Άρειο Πάγο προανήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά της καθόδου στις εκλογές , του κόμματος Κασιδιάρη. «Η ΝΔ ήταν κάθετη. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε νεοναζιστικό μόρφωμα να μπει στη Βουλή. Γι’ αυτό θα καταθέσουμε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, στο οποίο θα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους το κόμμα Κασιδιάρη θα πρέπει να μην ανακηρυχθεί» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Star. Σε ερώτηση για το αν το υπόμνημα θα αφορά και σε άλλα κόμματα, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε αρνητικά και διευκρίνισε ότι θα κατατεθεί αύριο, Σάββατο, εντός προθεσμίας.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε ακόμα για τις τρεις νέες διώξεις για την τραγωδία στα Τέμπη. «Παρότι είχαμε την τραγική κατάληξη στα Τέμπη δηλώσαμε ότι η υπόθεση αυτή θα φτάσει μέχρι τέλους και θα υπάρξει κάθαρση…. Οι συστημικές ατέλειες θα φτάσουν  σε βάθος. Μας κατηγόρησαν για πολιτική ιδιοτέλεια και υποκρισία για το πόρισμα, αλλά το πόρισμα είναι αντικειμενικό κατά την άποψη μου. Έχει ήδη σταλεί στις αρμόδιες Αρχές. Όλα θα έλθουν στο φως» τόνισε ο υπουργός.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα στην Ελληνική Λύση, ο κ. Γεραπετρίτης είπε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΝΔ δεν ασχολείται με το τι συμβαίνει στα άλλα κόμματα. Δεν παρεμβαίνει στα εσωτερικά τους. Καλοδεχούμενη μία έρευνα καθώς στα κόμματα δεν πρέπει να μένει καμία σκιά».

«Υπάρχει μία πρακτική να αποδίδεται στα κόμματα μέρος των μισθών, αλλά σε καμία περίπτωση κάτω από το τραπέζι» υπογράμμισε.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024