Survivor All Star: Έρχονται αλλαγές – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού θα αναστατώσει τους παίκτες
Τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο!
Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή 30 Απριλίου, με τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια ανακοίνωση που δεν θα αρέσει στους παίκτες.
Όπως είχε γίνει γνωστό τη νέα εβδομάδα το πρόγραμμα των αγώνων θα άλλαζε και θα διεξάγονταν δύο αγώνες ασυλίας αντί για τρεις, αφού οι survivors θα έκαναν δύο ταξίδια, ένα στην Αγγλία για να δουν αγώνα της ομάδας του, της Χαλ κι ένα στο Μαϊάμι, για να δουν αγώνα των Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ωστόσο, τα σχέδια άλλαξαν…
Ο αποκλεισμός «σοκ» των Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ σημαίνει ότι η σειρά δεν θα φτάσει στο Μαϊάμι και έτσι οι παίκτες δεν θα παρακολουθήσουν τον αγώνα του NBA.
Το πρόγραμμα λοιπόν, λέει ότι αντί για δύο αγώνες ασυλίας θα δούμε κανονικά τρεις με Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης.
Σύμφωνα με το «Πρωινό μου», την Κυριακή θα προβληθεί η πρώτη ασυλία, τη Δευτέρα θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι στην Αγγλία, την Τρίτη θα γίνει η δεύτερη ασυλία και την Τετάρτη η τρίτη.
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ψηφοφορία αποχώρησης. Ποιοι θα βρεθούν στον τάκο και ποιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα;
- Πανσερραϊκός – Άρης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο…
- To αθυρόστομο, γεμάτο μένος αντίο του Labrinth στο «Euphoria»
- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετούν τον ένθερμο ευρωπαϊστή και δημοκράτη Γιούργκεν Χάμπερμας
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
- Η «ντρίπλα» του Ράτκλιφ για το μέλλον του Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- «Σαρώνουν» οι τηλεφωνικές απάτες και τα ψεύτικα SMS – Τι θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες



