Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Κλιμακώνεται η κόντρα ανάμεσα σε οδηγούς ταξί και uber μετά το βανδαλισμό οχημάτων της εταιρείας

Ρόδος: Κλιμακώνεται η κόντρα ανάμεσα σε οδηγούς ταξί και uber μετά το βανδαλισμό οχημάτων της εταιρείας

Οι βανδαλισμοί, τίθενται σε προτεραιότητα από την Εισαγγελία Ρόδου και τις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν  στην έδρα της εταιρείας Uber στη Ρόδο.

Ενόψει καλοκαιριού, η κόντρα ταξιτζήδων του νησιού με οδηγούς της Uber κορυφώνεται.  Οι οδηγοί ταξί καταγγέλλουν αθέμιτο ανταγωνισμό και ζητούν από την εταιρεία να φύγει από το νησί.

Ενδεικτικό του εκρηκτικού κλίματος ότι βρέθηκαν αναποδογυρισμένα δύο αυτοκίνητα και προκλήθηκαν βανδαλισμοί σε δεκάδες άλλα τα οποία ανήκουν στην εταιρεία. Οι ζημιές ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, γεγονός για το οποίο οι εκπρόσωποι της εταιρeίας έχουν ενημερώσει ήδη αστυνομία και Εισαγγελέα, ζητώντας έτσι να εντοπιστούν οι υπαίτιοι και σε βάρος τους να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία.


Οι κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη Ροδιακή επισήμαναν ότι όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, από εξοργισμένους  που έσπαγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και δύο αυτοκίνητα ιδιωτών κι ένα μοτοποδήλατο που ήταν σταθμευμένα στο χώρο.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί και άλλα επεισόδια εντός κι εκτός της πόλεως Ρόδου, μεταξύ ιδιοκτητών ταξί και οδηγών της εταιρείας uber και μάλιστα τρεις από αυτούς προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα  Ρόδου.

Συγκεντρώνεται αποδεικτικό υλικό από κάμερες της περιοχής

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι βανδαλισμοί, τίθενται σε προτεραιότητα από την Εισαγγελία Ρόδου και τις αστυνομικές αρχές. Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε έμπειρους αστυνομικούς της περιοχής, οι οποίοι ήδη από χθες, έχουν ξεκινήσει και συγκεντρώνουν υλικό και στοιχεία μέσα από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, ή ακόμα και βίντεο που ίσως αποτυπώθηκαν την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η επίθεση και το σπάσιμο των αυτοκινήτων της uber.

Οι επιτελείς της εταιρίας σε κεντρικό επίπεδο, έχουν επιστρατεύει έγκριτους νομικούς σε Ελλάδα και Εξωτερικό και μάλιστα η γενική διυθύντρια της εταιρίας έχει ζητήσει με ανακοίνωσή της τον εντοπισμό των δραστών και την άμεση παραπομπή τους στη δικαιοσύνη. Η διαμαρτυρία – ανακοίνωση της εταιρίας, κοινοποιήθηκε μάλιστα στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δείτε εικόνες

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024