Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο «γύπας» του TikTok, Σταύρος Γεωργάς, βγήκε στην τηλεόραση «για να υπερασπιστεί την τιμή του»

Ο «γύπας» του TikTok, Σταύρος Γεωργάς, βγήκε στην τηλεόραση «για να υπερασπιστεί την τιμή του»

«Βάραγαν όλη μέρα τα τηλέφωνα» λέει ο Σταύρος Γεωργάς που έγινε viral στέλνοντας το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε χιλιάδες γυναίκες στο TikTok.

Ο «γύπας», που έγινε viral στέλνοντας copy-paste μηνύματα σε γυναίκες στο TikTok, εμφανίστηκε σήμερα, Πέμπτη, στην τηλεόραση και μίλησε για το ηχητικό μήνυμα «κατ΄ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι», δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις και είπε ότι το έκανε αυτό περίπου 8 χρόνια, έστειλε σε 6.000 κοπέλες και βγήκε με τις 600 από αυτές.

Αφού έδωσε τη δική του εκδοχή των πραγμάτων, ο Σταύρος Γεωργάς ανέβασε νέο βίντεο στο TikTok και εξήγησε γιατί επέλεξε να εμφανιστεί στην τηλεόραση.

«Παιδιά καλησπέρα. Βγαίνω για να προλάβω τα κακοπροαίρετα σχόλια. Ο λόγος που πήγα στον κύριο Λιάγκα για να μιλήσω, είναι επειδή βάραγαν όλη μέρα τηλέφωνο από χθες και δεύτερον για να υπερασπιστώ την τιμή μου και την υπόληψη μου για όλο αυτό που έχει γίνει με μένα» λέει ο viral «γύπας» του TikTok, κρατώντας στην αγκαλιά του τον σκύλο του.

@stauros_gewrgas_♬ πρωτότυπος ήχος – Σταύρος Γεωργάς

Το μήνυμα που έστελνε

O «γύπας» των social media έχει στείλει το ίδιο ηχητικό μήνυμα σε χιλιάδες κοπέλες.  Σε αυτό αναφέρει: «Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».

Στη συνέχεια, είτε έχει λάβει απάντηση από την κοπέλα, είτε όχι μιλά για μια… υποτιθέμενη πρώην του, με το όνομα «Βασιλική». «Εσύ λογικά θα ξέρεις και την πρώην μου», προσπαθώντας έτσι να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

@vickieskorda Και στο μεσσεντζερ 😯 #fyp #stavrosgewrgas ♬ πρωτότυπος ήχος – vickie_skordá

@antoniaavdimioti Ενα «Αντωνια καλησπερα» ρε παιδι μου! #fyp#fy#tiktok#stavrosgewrgas😂 ♬ My Heart Will Go On (Titanic) – Maliheh Saeedi & Faraz Taali

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024