Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Mercedes-AMG διευρύνει την παλέτα Manufaktur για την S-Class

H Mercedes-AMG διευρύνει την παλέτα Manufaktur για την S-Class

H γερμανική φίρμα διευρύνει το πρόγραμμα εξατομίκευσης Manufaktur με νέες επιλογές οι οποίες επιφυλάσσουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες για τους δυνητικούς ιδιοκτήτες της AMG S 63 E-Performance

Οι επιλογές που προσφέρει η S-Class είναι ομολογουμένως αναρίθμητες με κορυφαίες όσες περιλαμβάνονται ως «βασικός» εξοπλισμός ή ως προαιρετικές επιλογές στην επιβλητική έκδοση Maybach S680 με V12 κινητήρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περθώρια βελτίωσης και περισσότερων επιλογών για τις υπόλοιπες εκδόσεις με την γερμανική φίρμα να στρέφει το βλέμμα της στις πιο σπορ παραλλαγές με την υπογραφή του Affalterbach οι οποίες είναι πλέον «επιλέξιμες» για μια σειρά προαιρετικού εξοπλισμού και προσθηκών με την ονομασία Manufaktur η οποία αποτελεί ουσιαστικά ένα πρόγραμμα εξατομίκευσης το οποίο περιλαμβάνει ακόμα πιο exclusive και ιδιαίτερες επιλογές.

Σε αυτές συγκαταλέγονται νέες αποχρώσεις μεταξύ των οποίων η κάπως απρόσμενη λαδί που διατίθεται ως επιλογή για την AMG S 63 E-Performance που ονομάζεται Olive Metallic και συνδυάζεται με παστέλ κίτρινες και μαύρες λεπτομέρειες για το εσωτερικό.

Φυσικά η συγκεκριμένη δεν είναι η μοναδική απόχρωση καθώς η παλέτα της ΑΜG S-Class εμπλουτίζεται με τα χρώματα Rubellite Red, Graphite, Mystic Blue, Vintage Blue, Silicon Grey αλλά και την ματ  χρυσίζουσα Kalahari Gold Magno και την επίσης ματ Night Black Mango. Oι νέες βαφές, αναλόγως και την έκδοση διατίθενται σε τιμές από 1.428 έως 7.021 ευρώ, αναλόγως την απόχρωση, ποσά που προφανώς προστίθενται στην ήδη εξωπραγματική τιμή των 208.392 ευρώ από την οποία ξεκινά η AMG S-63 Performance.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει ήδη τη δυνατότητα επιλογών εξατομίκευσης Manufaktur για το εσωτερικό της στις οποίες περιλαμβάνονται δέρμα nappa με το χαρακτηριστικό ρομβοειδές μοτίβο και το λογότυπο της AMG στα προσκέφαλα ως μέρος του Interior Package.

Με το ίδιο υψηλής ποιότητας δέρμα καλύπτεται μέρος της κεντρικής κονσόλας, τα εσωτερικά των θυρών και φυσικά το τιμόνι και το υποβραχιόνιο. Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο και σκεπτικό τα πατάκια που διαθέτουν το απαραίτητο πέλος διαθέτουν ραφές και λεπτομέρειες επίσης από δέρμα Nappa. To συγκεκριμένο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης φωτιζόμενους αναβατήρες με το λογότυπο AMG ενώ διατίθενται διάφορες επιλογές σε ό,τι αφορά τους χρωματισμούς μεταξύ των οποίων μπλε/μαύρο, ανοιχτό καφέ/μαύρο, σκούρο καφέ μαύρο, παστέλ κίτρινο μαύρο σε συνδυασμό με λεπτομέρειες από χρώμιο και το λογότυπο Manufaktur σε στρατηγικά σημεία.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024