Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 4-1: Πήραν το ντέρμπι τίτλου οι «πολίτες»

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 4-1: Πήραν το ντέρμπι τίτλου οι «πολίτες»

Μετά τα τρία γκολ στο «Emirates», η Μάντσεστερ Σίτι έριξε άλλα τέσσερα (4-1) στην Άρσεναλ στο «Etihad» και πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της για την κατάσταση του πρωταθλήματος.

Και πώς να χάσει το πρωτάθλημα αυτή η Σίτι! Μετά τα τρία γκολ του πρώτου γύρου στο Λονδίνο, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδωσε ακόμη ένα μάθημα στην Άρσεναλ, την οποία φιλοδώρησε αυτή τη φορά με τέσσερα γκολ (4-1) και της έδειξε πως έχει πολύ δρόμο για να πάρει τον τίτλο από εκείνη.

Στο -2 από τους «κανονιέρηδες» πλέον οι «Πολίτες» που έχουν όμως δύο ματς λιγότερα και την κατάσταση σε απόλυτο έλεγχο.

Το πάρτι για τη Σίτι ξεκίνησε μόλις στο 7ο λεπτό όταν μετά από κλέψιμο ο Ντε Μπρόινε με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς και στο 45′ έκαναν και το 2-0 όταν από εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε από δεξιά, ο Στόουνς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 53′ ο Ράμσντεϊλ νίκησε τον Χάαλαντ σε μοναδικό τετ α τετ, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο απίθανος Ντε Μπρόινε έκλεψε στο κέντρο, άλλαξε με τον Χάαλαντ και με πανέξυπνο πλασέ έκανε το 3-0. To μόνο που κατάφερε η Άρσρεναλ ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 86ο λεπτό με σουτ του Χόλντινγκ ενώ στο 90+5′ ο Χάαλαντ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ντίας, , Γουόκερ, Ακάντζι, Στόουνς, Ρόδρι, Γκιντογκάν (72’ Μαχρέζ), Ντε Μπρόινε (80’ Άλβαρες), Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις (87′ Φόντεν), Χάαλαντ

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο, Παρτέι, Τζάκα (60’ Ζορζίνιο), Σακά (80’ Νέλσον), Έντεγκααρντ (72’ Σμιθ Ρόου), Μαρτινέλι (60’ Τροσάρ), Ζεσούς (80’ Ενκετιά)

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024