Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισβολή χρυσαυγιτών στην Καλαμαριά: Να συλληφθούν οι δράστες της επίθεσης, να καταδικάσει η Νέα Δημοκρατία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Εισβολή χρυσαυγιτών στην Καλαμαριά: Να συλληφθούν οι δράστες της επίθεσης, να καταδικάσει η Νέα Δημοκρατία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Έντονες αντιδράσεις υπάρχουν μετά την επίθεση χρυσαυγιτών σε έκθεση καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία.

Ανακοίνωση καταδίκης για την επίθεση χρυσαυγιτών σε έκθεση καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία στην Καλαμαριά εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «βάρβαρη εισβολή των κουκουλοφόρων χρυσαυγιτών σε έναν χώρο πολιτισμού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν άμεσα τους δράστες της επίθεσης και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Ομάδα κουκουλοφόρων χρυσαυγιτών εισέβαλε χθες στο Remezzo στην Καλαμαριά, όπου φιλοξενείται έκθεση του Σερκέι Αντρεγιέφσκι, εικαστικού καλλιτέχνη από τη Βόρεια Μακεδονία. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που υπενθυμίζουμε ότι έχει καταδικαστεί ως τέτοια από την Ελληνική Δικαιοσύνη, εισήλθαν με απειλητικές διαθέσεις και ανάγκασαν τον έντρομο καλλιτέχνη να κατεβάσει τα έργα του».

«Να πάρει θέση η ΝΔ»

«Περιμένουμε, επίσης από την κυβέρνηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, να πάρει θέση και να καταδικάσει έμπρακτα τους πραγματικούς εχθρούς της Δημοκρατίας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Το ρεπορτάζ του MEGA για την επίθεση στην Καλαμαριά

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024