Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετράκος για Διονύση Σαββόπουλο: Η στάση του είναι ναζιστική, έχει απόψεις του Μένγκελε

Πετράκος για Διονύση Σαββόπουλο: Η στάση του είναι ναζιστική, έχει απόψεις του Μένγκελε

«Αν η άποψή του είναι να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, η άποψή του ταυτίζεται με την άποψη του Μένγκελε», είπε ακόμα ο Γρηγόρης Πετράκος σβολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε για τον Διονύση Σαββόπουλο.

Σε νέο παραλήρημα κατά του Διονύση Σαββόπουλου με αφορμή τη νόσηση του αγαπημένου καλλιτέχνη από κοροναϊό προέβη ο γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις, τραγουδιστής, Γρηγόρης Πετράκος.

Έτσι μετά την ανάρτηση στην οποία κατηγορούσε τον Διονύση Σαββόπουλο ότι κάθισε «στο ίδιο τραπέζι με τον τύραννο;» και σε ένα ρεσιτάλ άγνοιας και «ψεκασμού» ο τραγουδιστής διερωτάται γιατί ο καλλιτέχνης νόσησε για τρίτη φορά και μάλιστα έφτασε να «παλεύει για τη ζωή σου», παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», υποστηρίζοντας ότι ο «Νιόνιος» έχει «ναζιστικές απόψεις».

Μάλιστα όπως είπε σχολίασε «πολύ ήπια» το ζήτημα. «Ο Διονύσης Σαββόπουλος και μερικοί άλλοι καλλιτέχνες, ελάχιστοι υπέπεσαν σε ένα σοβαρότατο ατόπημα να ζητήσουν την επιβολή υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων στον πληθυσμό παρά τη θέλησή του. Το σχόλιο είναι πολύ ήπιο σε σχέση με αυτά που θα μπορούσα να πω και σε σχέση με αυτά που έπραξε. Αυτή δεν είναι δική μου άποψη, είναι άποψη εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν την ίδια άποψη», είπε αρχικά.

«Η στάση που κράτησε είναι ναζιστική»

«Η στάση που κράτησε είναι ναζιστική και τον καθιστά εχθρό της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Οποιονδήποτε άνθρωπο ζήτησε επιβολή ιατρικής πράξης τον κατατάσσω στους ναζιστές», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πέτρακος.

«Θεωρώ την πράξη αυτή ίση με τον βιασμό. Αν έρθουν τέσσερις και σου κρατήσουν τα χέρια και τα πόδια και σου βάλουν μία ένεση και σου κάνουν μία υποχρεωτική πράξη. Αυτά τα έκανε ο Μένγκελε. Αυτό δεν επιτρέπεται να το πει άνθρωπος», είπε ακόμα.

«Δεν θα είχα πρόβλημα με την άποψή του αν έβγαινε και έλεγε ότι πρέπει να εμβολιαστούν όλοι, αλλά ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν βγήκε και είπε ότι έπρεπε να εμβολιαστούν όλοι, είπε να εμβολιαστούν όλοι με το ζόρι και μάλιστα κοροϊδεύοντας ότι θα έβγαζε από τη δύσκολη θέση αυτούς που δεν θέλουν να το κάνουν, άμα τους το κάνουμε με το ζόρι θα μπορούσαν να κρατήσουν και την αντίστασή τους και το έκανα αλλά δεν το έκανα με τη θέλησή μου», σημείωσε και είπε πως: «αν η άποψή του είναι να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, η άποψή του ταυτίζεται με την άποψη του Μένγκελε».

«Η γνώμη του είναι καταδικαστέα και εγώ τον κατατάσσω στους εχθρούς της δημοκρατίας και της ελευθέριας», είπε ακόμα και σχολίασε προβαίνοντας σε νέο ρεσιτάλ άγνοιας πως «ο άνθρωπος που ήθελε να μας εμβολιάσει με το ζόρι έχει πάει στο νοσοκομείο τόσες φορές».

Για την υπόθεση Γεωργούλη

Ο Γρηγόρης Πετράκος, στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, λέγοντας πως «πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση», και υπογράμμισε πως το γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει διαπραχθεί ένας βιασμός, «είτε βιάστηκε μια κοπέλα, είτε βιάζεται ο Αλέξης Γεωργούλη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε με το θύμα και τον αθώο», είπε ακόμα και τόνισε πως «το έγκλημα του βιασμού το πιο αποτρόπαιο έγκλημα χειρότερο και από τον φόνο», ωστόσο όπως είπε υπάρχει και ο βιασμός της ψυχής «γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ως προς το τεκμήριο της αθωότητας.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024