Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφιση της Winnie Harlow

Η εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφιση της Winnie Harlow

Εντυπωσιάζει το μοντέλο Winnie Harlow στη νέα φωτογράφιση. Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια και το bullying που δέχτηκε λόγω της διαφορετικότητά της.

Με μια εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφιση επέλεξε να προωθήσει τη δική της σειρά καλλυντικών το μοντέλο Winnie Harlow.

Το διάσημο μοντέλο με λεύκη φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του «Womens’ Health Mag», ανεβάζοντας στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ως μια γυναίκα που αγαπά το δέρμα τόσο πολύ που δημιούργησε μια σειρά για την προστασία του, όταν μου ζητήθηκε να φωτογραφηθώ για το Body Issue του «Womens’ Health Mag» όχι μόνο με τίμησε, αλλά αισθάνθηκα ότι ήταν πολύ ταιριαστώ να φωτογραφηθώ βουτηγμένη στο cayskin. Προστατευμένη από τον ήλιο και λαμπερή» έγραψε μεταξύ άλλων η Winnie Harlow.

Η συγκλονιστική ανάρτηση

«Πίσω στην παιδική μου ηλικία, όταν θα ευχόμουν σε ένα αστέρι να μην έμοιαζα όπως ήμουν, λόγω της γελοιοποίησης που δέχτηκα, δεν ονειρεύτηκα ποτέ πως όχι μόνο θα είμαι τόσο σίγουρη για το ποια είμαι, αλλά και θα ενθαρρύνω άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν δεν μπορείς να σε αγαπήσεις, πώς μπορείς να περιμένεις να σε αγαπήσει κάποιος άλλος;», συμπλήρωσε η Winnie Harlow.

Η Winnie Harlow πόζαρε όχι μόνο στο στούντιο αλλά και σε εξωτερικό χώρο με φόντο την άμμο, φροντίζοντας να καλύπτει τα επίμαχα σημεία είτε με τα χέρια της είτε με ένα ύφασμα.

Εκτός από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, η Winnie Harlow μοιράστηκε και σύντομα βίντεο από τη φωτογράφιση, χαμογελώντας στον φακό.

«Ο νεότερος εαυτός μου πάντα πίστευε στη δύναμη της πίστης, της δύναμης και της επιμονής» αναφέρει χαρακτηριστικά η Winnie Harlow.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024