Γνωστή έγινε η ενδεκάδα Παναθηναικού για το παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό όπου όπως αναμενόταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε αλλαγές.
Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κώτσιρα, Σάρλια, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Τσέριν και Ρούμπεν θα παίξουν στον άξονα, με τον Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, τον Βέρμπιτς στην αριστερή και τον Μαντσίνι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ιωαννίδη που είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.