
«Γυαλιά-καρφιά» για μια κλήση: 50χρονος απείλησε να «θάψει» τον αστυνομικό
Τρεις αστυνομικοί αναγκάστηκαν να παρέμβουν για να τον συγκρατήσουν
Κακό χαμό έκανε ένας 50χρονος, ο οποίος απειλούσε, βρίζοντας και κλωτσώντας στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στον Βόλο, επειδή του έκοψαν κλήση.
Ειδικότερα ο 50χρονος έλαβε κλήση 100 ευρώ και αναζητούσε στο τηλέφωνο τον δημοτικό αστυνόμο που του βεβαίωσε την παράβαση.
Όταν δεν τον βρήκε, μπούκαρε στα γραφεία και τα έκανε γυαλιά – καρφιά.
Απειλούσε να τον «θάψει»
Ο 50χρονος άνδρας, αναζητούσε τον δημοτικό αστυνόμο, προκάλεσε μεγάλη φασαρία και όταν εκείνος εμφανίστηκε άρχισε να τον βρίζει να τον απειλεί πως δεν θα βγει ζωντανός από τα χέρια του και ότι «θα τον θάψει εάν τον βρει να κυκλοφορεί έξω».
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα gegonota.news, τρεις άντρες της δημοτικής αστυνομίας προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, σε ένα επεισόδιο που διήρκησε 45 λεπτά, ενώ κλώτσησε τον αστυνόμο που του έκοψε την κλήση.
Μόλις κλήθηκε η αστυνομία προσπάθησε να φύγει από το κτίριο, αλλά οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην είσοδο. «Θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» φώναζε την ώρα που τον έβαζαν στο περιπολικό και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όπου ζήτησε προθεσμία για την Παρασκευή.
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος
- Ευγένιος Ευγενίδης: Εθνικός χορηγός
- Ιράν: Σφοδρή κριτική αντικαθεστωτικών για τη στάση της ΕΕ μετά τη νέα εκτέλεση – «Αδικαιολόγητη η σιωπή της Ευρώπης»
- Βέλγιο: Οι πολίτες καλούνται να ετοιμάσουν «κιτ έκτακτης ανάγκης» για περίπτωση κινδύνου
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν




