Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ: Καμία συνεργασία με τον αμετανόητο που παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας

ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ: Καμία συνεργασία με τον αμετανόητο που παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας

«Συντηρείται ένα σενάριο φόβου κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Μητσοτάκη για να καλύψουν τις αποτυχίες της πολιτικής τους», αναφέρει ο Ανδρέας Σπυρόπουλος

«Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη», αναφέρει ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, απαντώντας σε ανάρτηση του γραμματέα της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση στο Facebook, του Παύλου Μαρινάκη που έγραψε μεταξύ άλλων πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, το Μέρα25 και το ΠΑΣΟΚ έχουν κοινή συνισταμένη την »καρέκλα» και να μην έχει κανένας την αμφιβολία πως αν τα νούμερα »βγαίνουν», θα συνασπιστούν για να αποκτήσουν την πολυπόθητη εξουσία, με τρόπο όμως που θα καταστρέψει τη χώρα. Δεν θα τους αφήσουμε», ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επεσήμανε ότι συντηρείται ένα σενάριο φόβου από τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφέρει: «Συντηρείται ένα σενάριο φόβου κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Μητσοτάκη για να καλύψουν τις αποτυχίες της πολιτικής τους. Το ΠΑΣΟΚ, η παράταξη που έδωσε τη μάχη για να κρατηθεί η χώρα στο ευρώ και την Ε.Ε. δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τον κ. Βαρουφάκη, τον άνθρωπο που συνεχίζει ακόμα και σήμερα αμετανόητος να παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας. Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ακόμα και σήμερα τι προκάλεσαν στην ελληνική οικονομία, οι πολιτικές του κ. Βαρουφάκη ως Υπουργού Οικονομικών και φτάσαμε μία ανάσα από το να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024