Υπεγράφη η σύμβαση για τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου όμβριων υδάτων του Δυτικού Τομέα, ύψους 700.00 στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της Βάρδας.
Πρόκειται για τις εργασίες αποκατάστασης του δικτύου όμβριων υδάτων του Δυτικού Τομέα Κοινότητας Βάρδας, ύψους 700.000.Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το «Ειδικό πρόγραμμα εκτάκτων αναγκών 2021-2025» του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε και πλέον βρίσκεται σε φάση εκτέλεσης.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση τσιμεντοσωλήνων διαφόρων διατομών για την καλύτερη λειτουργία του υφιστάμενου δικτύου και την αποφυγή μελλοντικών πλημμυρικών φαινομένων στην ίδια περιοχή.
Απόλυτα ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Εδώ και καιρό έχουμε κάνει αγώνα δρόμου για την χρηματοδότηση και υλοποίηση νέων αντιπλημμυρικών έργων στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και ειδικά στις περιοχές που αντιμετωπίζουν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα».
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση