Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Μανουσάκη: «Παλέψαμε με την οικογένειά μου και για ένα πιάτο φαγητό»

Σοφία Μανουσάκη: «Παλέψαμε με την οικογένειά μου και για ένα πιάτο φαγητό»

Στα δύσκολα χρόνια που βίωσε η ίδια και η οικογένειά της αναφέρθηκε η Σοφία Μανουσάκη, αποκαλύπτοντας πώς έγινε η γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή.

Η τραγουδίστρια Σοφία Μανουσάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωϊαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εφηβεία της, τη στήριξη των γονιών της και τη γνωριμία της με τον Στέφανο Κορκολή.

«Κατάγομαι από τα Χανιά της Κρήτης, από αυτό το υπέροχο νησί. Είχα πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις και στο σπίτι ακούγαμε πολλή μουσική.

Χάρη στους γονείς μου έμαθα πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.

Στα εφηβικά χρόνια άρχισαν οι δυσκολίες, διότι ήρθε η οικονομική κρίση και αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε με την οικογένειά μου καταστάσεις. Ακόμα και να παλέψουμε και για ένα πιάτο φαγητό, αν μπορώ να το πω αυτό. Οπότε δεν ήταν τόσο εύκολα.

Εκείνη την περίοδο, που αποφάσισα να πάω στο ωδείο, είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής. Μου είπαν αν το θες και το αγαπάς τόσο πολύ αυτό, θα δουλέψουμε περισσότερο να σε βοηθήσουμε να υλοποιήσεις το όνειρό σου» σημείωσε αρχικά η Ελένη Μανουσάκη.

Η τυχαία γνωριμία με τον Στέφανο Κορκολή

«Με τον Στέφανο Κορκολή γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία. Είχε έρθει στα Χανιά για μια φιλανθρωπική συναυλία. Σε μία συνέντευξη του πρότεινε ο δημοσιογράφος, αν έχει χρόνο και διάθεση να ακούσει μια νέα φωνή κι εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Μου είχαν πει απλά έλα να ακούσεις τον Στέφανο Κορκολή που θα δώσει μία συνέντευξη», σημείωσε η Σοφία Μανουσάκη.

«Τελειώνει η συνέντευξη και λέει ο Στέφανος που είναι η κοπέλα που του είχαν πει να ακούσει. Εκεί κατάλαβα ότι είχε δημιουργηθεί μία όμορφη συνωμοσία για αυτήν την ακρόαση. Τελείωσε η ακρόαση και λέει στον πατέρα μου, «η κόρη σας έχει πολύ καλή φωνή, αν έχει γερό στομάχι και τα μυαλά στο κεφάλι της θα πάει ψηλά». Μετά από τέσσερις μήνες, με κάλεσε στην Αθήνα να ηχογραφήσουμε τα πρώτα μου τραγούδια» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η Σοφία Μανουσάκη.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024