Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «αθόρυβος» MVP της ανατροπής του Ολυμπιακού

Ο «αθόρυβος» MVP της ανατροπής του Ολυμπιακού

Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος ήταν αυτός που «υπέγραψε» την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλες ανατροπές τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με αποκορύφωμα τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο προκρίθηκε επί του Παναθηναϊκού στο Τσάλεντζ Καπ, φτάνοντας εν συνεχεία στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Μιαν ακόμα μεγάλη ανατροπή πέτυχαν λοιπόν απόψε οι «ερυθρόλευκοι» πετυχαίνοντας το 2-1 στη σειρά των τελικών απέναντι στον ΠΑΟΚ και οι πειραιώτες θα πάνε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στην έδρα του «δικέφαλου».

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς έχασε τα δύο πρώτα σετ από τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αιφνιδιάζει τους ερυθρόλευκους.

Οι πειραιώτες όμως έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, επικρατώντας με 3-2 σετ.

Ήταν όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μια μεγάλη νίκη καθώς ο Ολυμπιακός προφύλαξε την έδρα του και παράλληλα μετέφερε την πίεση στον αντίπαλό του.

Γιατί όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώριο για ήττα.

Πάμε όμως να δούμε ποια ήταν η κίνηση που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης.

Ποιο ήταν το στοιχείο που «γύρισε» το ματς για τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι «έβγαλε άσο απ’ το μανίκι» στο τρίτο σετ του παιχνιδιού, όταν τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα για την ομάδα του.

Ο Ιταλός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τον Νικόλα Παπαγγελόπουλο και αυτός τον δικαίωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς εξελίχθηκε σε ηγετική μορφή του τρίτου τελικού.

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού έπαιξε κομβικό ρόλο στην ανατροπή που πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι καθώς δεν υπήρξε τομέας του παιχνιδιού στον οποίο να μην βοήθησε.

Ο Παπαγγελόπουλος πήρε πόντους στην επίθεση παίζοντας σε πρώτο χρόνο, έδωσε μπλοκ αλλά και ενέργεια με καλές προσπάθειες στην άμυνα και η παρουσία του άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι.

Ήταν αυτός που «σάλπισε» αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό και ο Τζουλιάνι θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του κεντρικού της ομάδας του.

Ο Παπαγγελόπουλος έκανε την διαφορά για την ομάδα του Πειραιά σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της φετινής σεζόν και οι πειραιώτες πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη έχοντας το «πάνω χέρι» στη σειρά (2-1).

Έδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν στην Πυλαία και απομένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει στη Θεσσαλονίκη την κατάκτηση του τίτλου ή αν θα χρειαστεί πέμπτος τελικός για να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το πρωτάθλημα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο τίτλος του MVP του αποψινού τελικού πάει στον Παπαγγελόπουλο. Ο «αθόρυβος» MVP μιας μεγάλης ανατροπής για την ομάδα του Πειραιά.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024