Τζουλιάνι: «Περιμένουμε τους φιλάθλους μας, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε σύνθημα της νίκης ενόψει του τρίτου τελικού με τον ΠΑΟΚ.
Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του τρίτου τελικού της Volley League με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/4) στις 19:15 στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» απήυθυνε ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι.
Ο Ιταλός προπονητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας το τρίτο παιχνίδι της σειράς και προφανώς ανυπομονούμε να βρεθούμε στο γήπεδο.
Θα χρειαστούμε ένα καλό συνδυασμό, συγκέντρωσης και ανταγωνισμού και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας για να παίξουμε μαζί τους και θέλουμε να στο τέλος να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε».
Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά είναι στο 1-1, μετά τις τραγικές διαιτητές αποφάσεις στον δεύτερο τελικό, που έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ και στέρησαν από τον Ολυμπιακό το 2-0.
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας

