Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε μαντινάδα στον Γιάνη Βαρουφάκη για το σχέδιο «Δήμητρα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφιέρωσε μαντινάδα στον Γιάνη Βαρουφάκη για το σχέδιο «Δήμητρα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο σχέδιο «Δήμητρα» του Γιάνη Βαρουφάκη λέοντας ότι «μπορεί να ακούγεται γελοίο είναι όμως ταυτόχρονα και πάρα πολύ επικίνδυνο».

To σχέδιο «ΔΗΜΗΤΡΑ» που παρουσίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης, που προβλέπει τη διενέργεια πληρωμών χωρίς τράπεζες αλλά και έξοδο από το ευρώ και το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος σφοδρών αντιδράσεων σχολίασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός ανέφερε πως το συγκεκριμένο σχέδιο «μπορεί να ακούγεται γελοίο είναι όμως ταυτόχρονα και πάρα πολύ επικίνδυνο» και το σχολίασε καυστικά με μία μαντινάδα που άκουσε στην Κρήτη.

«Οι πολίτες ας σκεφτούν πολύ τι θα ψηφίσουν. Μπορεί για παράδειγμα να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και αύριο να δουν πρωθυπουργό Τσίπρα και υπουργό Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη με ένα ν», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Εδώ δεν είναι για γέλια ο τελευταίος δεν κρύβει ότι θέλει και πάλι να ανατινάξει τις τράπεζες. Μόλις προχθές διάλεξε και νόμισμα, μόλις μας βγάλει από το ευρώ. Πώς το βάφτισε Δήμητρα.», προσέθεσε και στη συνέχεια ανέφερε τη μαντινάδα.

«Έτσι στην Κρήτη που ήμουν άκουσα και την πρώτη μαντινάδα. Πόσες Δήμητρες κάνει το σουβλάκι ζήτησε τα ρέστα σου από τον Γιάνη Βαρουφάκη».

«Εμείς που ξέρουμε από μέσα πόσο επικίνδυνα ήταν τα πράγματα τον Ιούλιο του 2015 ξέρουμε καλά ότι αυτό που ακούγεται γελοίο είναι όμως ταυτόχρονα και πάρα πολύ επικίνδυνο. Πρέπει λοιπόν να συντριβεί στο ανάχωμα που θα υψώσουν όλοι οι υπεύθυνοι Έλληνες. Αποκλείστε με την ψήφο σας μια κυβέρνηση κουρελού. Αποκλείστε κάθε συνεργασία που φέρνει παραλυσία», είπε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης,

Δείτε το απόσπασμα από το 43:30 και μετά

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024