Σουδάν: Απογειώθηκε από το Ασουάν για το Τζιμπουτί το C-27 για την παραλαβή των Ελλήνων
Το μεταφορικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας θα παραλάβει τους Έλληνες στο Τζιμπουντί προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Το μεταφορικό αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε σήμερα το απόγευμα από το αεροδρόμιο του Ασουάν στην Αίγυπτο με προορισμό το Τζιμπουτί για την παραλαβή των Ελλήνων που έχουν μεταφερθεί από το Σουδάν.
Συνολικά έχουν απομακρυνθεί 28 ομογενείς από το Σουδάν, με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να ευχαριστεί τόσο τη Γαλλία όσο και την Ιταλία για τη βοήθειά τους στην απομάκρυνση των πολιτών από την εμπόλεμη ζώνη της αφρικανικής χώρας.
Το C-27 θα παραλάβει τους Έλληνες στο Τζιμπουντί προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Το ταξίδι της επιστροφής θα είναι πολύωρο καθώς το C-27 από το Τζιμπουτί αναμένεται να κάνει ενδιάμεση στάση για ανεφοδιασμό στην Αίγυπτο.
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων




