Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει - Η συγκινητική ανακοίνωσή της

Μαρία Μενούνος: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει – Η συγκινητική ανακοίνωσή της

Ποιο το όνομα που θα πάρει το μωρό;

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες, η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο μέσω παρένθετης μητέρας. Η 44χρονη παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το πρωί της Δευτέρας (24/4) μάλιστα, αποκάλυψε το φύλο του στο podcast Heal Squad x Maria Menounos. Αναφέροντας λεπτομερώς ότι πολλοί θαυμαστές μάντεψαν ότι θα αποκτούσε αγόρι, αφού φόρεσε ένα μπλε φόρεμα κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στην εκπομπή live, η ίδια διέψευσε αυτές τις φήμες και δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έρχεται ένα κοριτσάκι».

Επίσης, ανέφερε ότι αυτή και ο σύζυγός της έχουν ήδη επιλέξει το όνομα της κορούλας τους. «Σκεφτόμαστε τα ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως μπορεί να γνωρίζετε ή να μην γνωρίζετε, αυτό ήταν σχεδόν ένα ταξίδι 10 ετών για μας. Σκεφτήκαμε τα ονόματα και νομίζω ότι καταλήξαμε στο τέλειο όνομα για αυτό το μωρό», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωσή της

Όταν μίλησε για την μητρότητα

Η παρουσιάστρια τον περασμένο Φεβρουάριο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από το podcast της, στο οποίο μίλησε για την μητρότητα και εξομολογήθηκε πόσο δυσκολεύτηκε προκειμένου να αποκτήσει τον καρπό του έρωτά της με τον 55χρονο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Εάν εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις έχει έρθει αντιμέτωπος με την υπογονιμότητα – έχω υπάρξει κι εγώ εκεί. Είναι μια μοναχική και οδυνηρή διαδρομή, η οποία νιώθεις ότι είναι ατελείωτη.

Έκανα τα πάντα προκειμένου να μείνω έγκυος και τίποτα δεν δούλεψε, παρά τις προσπάθειές μου. Σήμερα, έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών, και μεγάλης ευγνωμοσύνης στην παρένθετη μητέρα – θα είμαι ευλογημένη με το παιδί μου. Στο σημερινό επεισόδιο του podcast μοιράζομαι αποκλειστικά πληροφορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ από το ταξίδι μου στη μητρότητα»

Στο απόσπασμα η Μαρία Μενούνος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είχαμε κάνει εμφύτευση για δυο και πραγματικά πίστευα ότι θα έχουμε δύο. Παρακαλούσα γι’ αυτό τα βράδια στις προσευχές μου και πραγματικά πίστευα ότι θα λειτουργήσει. Όταν κάναμε τον πρώτο μας υπέρηχο αφού πέτυχε η εγκυμοσύνη, η παρένθετη μητέρα μας έστειλε σε ένα ηχητικό μήνυμα ότι το μωρό πάει πολύ καλά. Εκείνη τη στιγμή εγώ και ο Κέβιν ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι καθώς πιστεύαμε ότι έχουμε δίδυμα.

Θα ήταν υπέροχο. Τότε η παρένθετη μας είπε “το παιδί είναι πολύ καλά” και παγώσαμε. Κατάλαβα τον πόνο τόσων ανθρώπων εκείνη τη στιγμή γιατί πραγματικά ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται να έχουμε δύο παιδιά. Έπειτα άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα στο πρόσωπό μου. Αυτή η νοητική αλλαγή από το όχι, αυτό δεν συμβαίνει, αλλά έχεις ένα παιδί, πήρε ένα δευτερόλεπτο ή ίσως ένα λεπτό. Απλώς πρέπει να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Πιστεύω ότι ο Θεός ξέρει τι μπορούμε να χειριστούμε».

Sports in

Ο Έμερι υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό: «Το άξιζαν…» (vid)

Ο Ισπανός τεχνικός της Άστον Βίλα αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τη σπουδαία εμφάνιση – νίκη στο Villa Park.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024