Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viral: «Η δουλειά δεν είναι διασκέδαση» ξεκαθαρίζει το αφεντικό που δεν θέλει οι υπάλληλοι να γίνονται φίλοι

Viral: «Η δουλειά δεν είναι διασκέδαση» ξεκαθαρίζει το αφεντικό που δεν θέλει οι υπάλληλοι να γίνονται φίλοι

Χωρίς αιδώ ζητά από τον «σπιούνο» της εργασιακής παρέας να προδώσει ποιοι παρακούν τις εντολές του.

Ένα τοξικό αφεντικό προκάλεσε μεγάλη δημόσια συζήτηση online, επειδή ανέβασε μια ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους στην οποία τους ξεκαθάριζε ότι δεν πρέπει να κάνουν φιλίες την ώρα της δουλειάς.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μια φωτογραφία της ανακοίνωσης παρουσιάστηκε στο Reddit, όπου 5.6 εκατομμύρια μέλη του στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ αντάλλασσαν πληροφορίες για πράγματα που βρίσκουν απίστευτα και εκνευριστικά.

Ένας από τους συμμετέχοντες ανέβασε τη φωτογραφία με την ανακοίνωση, στην οποία κυριαρχεί η φράση «Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ» και άμεσα η κουβέντα άναψε για τα καλά, γράφει η Daily Mail.

«Αυτή είναι η δουλειά σου. Μην αφιερώνετε εργασιακό χρόνο για να μιλάτε για θέματα που δεν σχετίζονται με τη δουλειά», γράφει στη συνέχεια η ανακοίνωση της μεγάλης ντροπής.

«Μην κάνετε φιλίες την ώρα της εργασίας. Ανταλλάξτε τηλέφωνα και / ή βγείτε έξω με συνάδελφο μετά την ολοκλήρωση της εργασίας σας», συνεχίζει το ίδιο κείμενο.

Στο τέλος το αφεντικό αφήνει το τηλέφωνο του, που μουτζουρώθηκε από τους εργαζομένους, για να τον ενημερώσει ο «σπιούνος» της παρέας ποιος είναι αυτός ή παρακούει τις εντολές του.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει 2.400 σχόλια σε ένα 24ωρο με τα περισσότερα να μιλούν για ένα τοξικό αφεντικό και να σχολιάζουν ότι η φατσούλα από τα καρτούν Minion «στάζει» υποκρισία.

«Απλά ξεκαρδιστικό. Καλή τύχη στην προσπάθεια σας να εφαρμόσετε όσα τρελά ζητάτε», είναι ένα από τα σχόλια που δέχτηκε τα περισσότερα likes.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024