Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυθικός καβγάς σε αεροπλάνο - Άρον άρον προσγείωση ζήτησε ο πιλότος

Μυθικός καβγάς σε αεροπλάνο – Άρον άρον προσγείωση ζήτησε ο πιλότος

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος και προτού προλάβει κανένας να αποβιβαστεί για να συλλάβουν τους «προβληματικούς» επιβάτες.

Επεισοδιακή ήταν μία πτήση της easyJet με προορισμό την Τενερίφη καθώς ξέσπασε καβγάς στον αέρα με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να μετατραπεί σε ρινγκ και ο πιλότος να ζητήσει προσγείωση κατά προτεραιότητα αλλά και την κλήση της αστυνομίας.

Ο μαζικός αυτός καβγάς ξέσπασε χθες, Σάββατο στην πτήση, EZY19WZ, που είχε ξεκινήσει από το Λίβερπουλ με προορισμό την Τενερίφη.

Μετά την κατεπείγουσα προσγείωση οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο αεροσκάφος και συνέλαβαν τους περίπου 12 «προβληματικούς» επιβάτες, οι οποίοι δυστυχώς για τους ίδιους κατάφεραν να καταστρέψουν τις διακοπές του πριν καν αρχίσουν καθώς τους έστειλαν πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο με την επόμενη διαθέσιμη πτήση.

Οι Ισπανοί Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας επιβεβαίωσαν το περιστατικό στα social media αναφέροντας πως λόγω του καβγά η διαδικασία προσγείωσης της πτήσης έγινε το συντομότερο δυνατόν.

Όπως αναφέρει το Canarian Weekly, οι αστυνομικοί ανέβηκαν μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος και προτού προλάβει κανένας να αποβιβαστεί για να συλλάβουν τους απείθαρχους επιβάτες.

«Ενόχληση» στην Ευρώπη από τους Βρετανούς τουρίστες

Σύμφωνα με τη Daily Mail το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται τη στιγμή που αρκετές χώρες της Ευρώπης υιοθετούν πιο αυστηρές νομοθεσίες για τους τουρίστες και ειδικά τους Βρετανούς.

Μάλιστα ήδη Αρχές του Άμστερνταμ προειδοποίησαν τους Βρετανούς άνδρες να «μείνουν μακριά» σαν κομμάτι μίας μεγάλης επιχείρησης καθορισμού της πόλης και απαλλαγής από άγριες και ηδονιστικές συμπεριφορές.

Το περιστατικό συνέβη σε μία περίοδο που ειδικά στα Κανάρια Νησιά έχουν υπάρξει ήδη αντιδράσεις με την πρόεδρο Λανθαρότε, Ντολόρες Κορούχο τον περασμένο μήνα να ισχυρίζεται πως το νησί «βουλιάζει» από Βρετανούς τουρίστες ωστόσο θα ήθελε να φιλοξενεί «υψηλότερης ποιότητας» ταξιδιώτες από την ενδοχώρα της Ευρώπης.

Όπως ανέφερε το νησί «θα ακολουθήσει μία διαφορετική στρατηγική για να μειώσει την εξάρτηση από την αγορά της Βρετανίας».

Παρομοίως οι τοπικές Αρχές, στα Κανάρια έχουν δώσει εντολή σε αεροπορικές εταιρείες και επιβάτες να ακολουθούν τους κανόνες ασφαλείας και τους κανονισμούς, καθώς έχουν αυξηθεί ανησυχητικά περιστατικά με καβγάδες στα αεροπλάνα.

Ενδεικτικό είναι πως στις Αρχές της εβδομάδας ένας μεθυσμένος επιβάτης ανάγκασε τον πιλότο της πτήσης από Γλασκόβη προς Τενερίφη να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Πορτογαλία.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024