Ο Μάσα δεν έδωσε το επιθετικό φάουλ του Άμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ πριν σκοράρει ο Μάνταλος
Ο Νταβίντε Μάσα δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ του Άμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ, πριν το γκολ του Μάνταλου
Ένα ακόμα μεγάλο λάθος από τον διαιτητή του ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Νταβίντε Μάσα δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ του Άμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ, στο ξεκίνημα της φάσης του τρίτου γκολ της Ένωσης, το οποίο πέτυχε ο Μάνταλος στις καθυστερήσεις.
Ο Μαροκινός εξτρέμ της ΑΕΚ έσπρωξε τον αμυντικό των πειραιωτών, αλλά ο Ιταλός ρέφερι δεν έδωσε το πεντακάθαρο φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης, ο Μάνταλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ήταν ένα ακόμα μεγάλο λάθος του Ιταλού διαιτητή στο ντέρμπι, με τον Μάσα να αδικεί με τις αποφάσεις του τον Ολυμπιακό.
Δείτε το φάουλ του Άμραμπατ
- Φάμελλος: «Oποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις διαφθορά και καθεστώς Μητσοτάκη, η ΝΔ στα σκάνδαλα έχει άριστη κατάρτιση»
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα πάνω από 100.000 νοικοκυριά στο Κίεβο – Νέες ρωσικές επιθέσεις
- Το προσωπικό στυλ έχει να κάνει με το ταξίδι – Ο Αμερικανός ποιητής της μόδας Ralph Lauren δείχνει τον δρόμο
- Δρομολογείται η αποκατάσταση του Ναού της Παναγίας Παρηγορήτισσας, στην Άρτα
- Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Νιλικίνα – Ποιοι μένουν εκτός από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ελαφόνησος: Τρομακτικό βίντεο – Θαλαμηγός διαλύθηκε πέφτοντας σε βράχια




