Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Κουλουμπή: «Φοβάμαι ότι αληθεύουν οι καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη»

Χριστίνα Κουλουμπή: «Φοβάμαι ότι αληθεύουν οι καταγγελίες για τον Αλέξη Γεωργούλη»

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων».

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής κατηγορείται για κακοποιητική συμπεριφορά από πρώην υπάλληλο του Ευρωκοινοβουλίου και νυν στελέχους της νομικής υπηρεσίας της Κομισιόν.

Η ηθοποιός, Χριστίνα Κουλουμπή, που έπαιξε μαζί του στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» το 2004 σχολίασε την υπόθεση και πήρε θέση.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του «Γειά σου».

Και συνέχισε: «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο».

«Θα μπορούσε να ήμασταν όλοι να είμαστε θύματα. Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”», συμπλήρωσε εξοργισμένη.

Δείτε το απόσπασμα

Κόλαφος και η Μαρία Σολωμού

Δηλώσεις για την υπόθεση έκανε και η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τον Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του και ήταν «χείμαρρος».

«Ο Αλέξης που ξέρω εγώ δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό το πράγμα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί έχει καλή καρδιά. Προσπάθησα συναισθηματικά να κρατήσω μία απόσταση, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσεις απόσταση από τους ανθρώπους «σου». Προσπαθούσα να καταλάβω υπό ποια συνθήκη μπορεί αυτός ο άνθρωπος να γίνει βίαιος στον οποιονδήποτε όχι μόνο σε γυναίκα. Και πραγματικά δεν υπάρχει αυτό.

Ο Αλέξης δεν τσακώνεται καν. Για τον μόνο λόγο που μπορώ να τον κατηγορήσω είναι ότι είναι υπεραναλυτικός και του αρέσει πολύ ο διάλογος σε όλες τις σχέσεις του πάσης φύσεως. Δεν τον έχω δει να ασκεί βία σε οποιασδήποτε μορφή», είπε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό το πράγμα. Νιώθω προσβολή από τη μία με αυτό το πράγμα, από την άλλη, θέλω να κρατήσω απόσταση, και να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, και η οποία δεν έχει προλάβει… Ο Αλέξης δεν θα μπορούσε ούτε κουνούπι να πειράξει. Εάν υπάρχει αυτή η περίπτωση όλο αυτό  να μην στέκει, ας δώσουμε και αυτή την περίπτωση. Είμαι πάντα με το θύμα και αν το έχει κάνει αυτό θα τον “κρεμάσω ανάποδα”».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024