Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: Προχωράει με Ποτσετίνο

Τσέλσι: Προχωράει με Ποτσετίνο

Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα ενημέρωσης οι «μπλε» είναι σε συζητήσεις με τον Αργεντινό τεχνικό.

Η Τσέλσι είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή για την καινούρια σεζόν, αφού ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει ικανοποιήσει τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας και δεν θα ανανεώσει μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος.

Ήδη κάποια ονόματα έχουν αποκλειστεί από την ατζέντα των «μπλε» όπως αυτό του Λουίς Ενρίκε και πλέον προκρίνονται δυο περιπτώσεις. Η μία είναι αυτή του πρώην τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου Γιούλιαν Νάγκελσμαν που όμως δε φαίνεται να προχωράει καθώς φέρεται να υπήρξε ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών που δεν καρποφόρησε.

Για αυτό το λόγο η Τσέλσι έχει στρέψει την προσοχή της στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι γνώστης της αγγλικής πραγματικότητας λόγω της θητείας του στην Τότεναμ (και Σαουθάμπτον) και συζητάει με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων σύμφωνα και με Μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας, προκειμένου να οδηγήσει την Τσέλσι ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως ο Ποτσετίνο έχει μια αρκετά μεγάλη αποχή από την προπονητική αφού τελευταία ομάδα της οποίας ηγήθηκε, ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν από την οποία έφυγε περίπου ένα χρόνο νωρίτερα.  Η Τσέλσι από την άλλη, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας της Premier League και θα προσπαθήσει του χρόνου να… επανέλθει στα γνωστά στάνταρντ της με τον Ποτσετίνο σύμφωνα με τη διοίκηση να αποτελεί ιδανική λύση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024