Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μοναδική στιγμή: Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή on air - Λύγισαν οι πάντες

Μοναδική στιγμή: Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή on air – Λύγισαν οι πάντες

Δείτε το βίντεο...

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν για μια ακόμα φορά, το βράδυ του Σαββάτου, η Εύη Δρούτσα μαζί με τον Μπο προκειμένου να ερμηνεύσουν μια μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς στιχουργού.

Ο λόγος για το τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος» που όλοι έχουμε απολαύσει με την φωνή του Πασχάλη Τερζή.

Αμέσως μετά το τέλος της σκηνικής εμφάνισης του διαγωνιζόμενου ζευγαριού, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πασχάλη Τερζή

Και αυτό μιας και ο Πασχάλης Τερζής βγήκε στον αέρα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης κάνοντας τόσο την Εύη Δρούτσα όσο και την Δέσποινα Βανδή να συγκινηθούν ιδιαίτερα με τα λόγια του.

«Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» τόνισε, αρχικά, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα, που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Πασχάλης Τερζής.

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Εύη Δρούτσα για την μεγάλη αυτή έκπληξη που έλαβε από τον Πασχάλη Τερζή στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Δείτε το βίντεο

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024