Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι απαντά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη συμμορία ναρκωτικών και την επιστολή στον πατέρα της Καρολάιν

Τι απαντά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη συμμορία ναρκωτικών και την επιστολή στον πατέρα της Καρολάιν

Τι λέει ο δικηγόρος του καταδικασμένου για τη δολοφονία της Καρολάιν, πιλότου, για την επιστολή στον πατέρα της και τις φήμες για εμπλοκή σε συμμορία ναρκωτικών.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αρνείται δια του συνηγόρου του, ότι έστειλε επιστολή στον πατέρα της Καρολάιν, με την οποία παραδεχόταν ότι σκότωσε την κόρη του για να σώσει τη Λυδία από συμμορία ναρκωτικών στην οποία είχε μπλέξει.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι κατηγορηματικός:  «Σε καμία περίπτωση η συγκεκριμένη επιστολή δεν έχει αποσταλεί από τον εντολέα μου. Οποιοδήποτε έγγραφο εξέρχεται από το κατάστημα κράτησης, όπου κρατείται, θα είχε εξάλλου σίγουρα πρωτόκολλο και γνήσιο υπογραφής από το ίδιο το κατάστημα, άρα δεν μπορεί να υφίσταται και πρακτικά, πλην, ότι δεν το έπραξε ποτέ» υποστηρίζει, μιλώντας στο star.

Η θέση του εντολέα μου είναι συγκεκριμένη, ότι «δε θα προέβαινε σε καμία ενέργεια που θα έβλαπτε την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια φυσικά της Καρολάιν Κράουτς και οτιδήποτε γενικά αφορά στον περίγυρο του παιδιού» λέει ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

«Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ακουστεί πράγματι διάφορα, είτε για διακίνηση ναρκωτικών, είτε για συμμορία θανάτου, είτε για οτιδήποτε μπορούσε να υπάρχει εκείνη τη χρονική περίοδο σε όλη την Ελλάδα… Παρόλα αυτά, τόσο από την έρευνα της αστυνομίας, όσο και από τις εισαγγελικές αρχές, δεν προέκυψε η οποιαδήποτε εμπλοκή του εντολέα μου, με την οποιαδήποτε έτερη πράξη, πλην αυτής που έχει ομολογήσει» απαντά τέλος, στα περί εμπλοκής του πιλότου σε συμμορία ναρκωτικών.

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 24 Απριλίου θα συνεχιστεί η δική του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Sports in

Αυτοί οι διαιτητές σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης

Η ΚΕΔ έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024