Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη αλλά και με πρόστιμο 30.000 ευρώ είναι ένας κάτοικος του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε αδέσποτο σκύλο, όταν του επιτέθηκε.
Όπως υποστηρίζει, ο σκύλος έτρωγε τις κότες από το κοτέτσι του και, όταν αυτός προσπάθησε να τον σταματήσει, του επιτέθηκε. Τώρα αδυνατεί να πληρώσει το πρόστιμο και, για να μπορέσει να το μειώσει, θα πρέπει να προσφύγει στα δικαστήρια, ελπίζοντας να δικαιωθεί.
Ο κάτοικος του Λαγκαδά δέχτηκε, όπως υποστηρίζει, την επίθεση από τον αδέσποτο σκύλο το περασμένο καλοκαίρι, όταν μία από τις φορές που μπήκε στο κοτέτσι του για να φάει τις κότες, προσπάθησε να τον διώξει.
Είχε μαζί του και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Φοβήθηκε, άρπαξε έναν λοστό και χτύπησε το ζώο.
Στον Λαγκαδά, οι αγέλες αδέσποτων σκύλων είναι ατελείωτες, σύμφωνα με τις φιλοζωικές οργανώσεις, αφού κυνηγοί και κτηνοτρόφοι δεν στειρώνουν τα ζώα τους, ενώ, όπως υποστηρίζουν, ούτε τα πρόστιμα αποτρέπουν τους δράστες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν γνωρίζουν καν τη νομοθεσία.
Εκτός από το πρόστιμο στον δράστη, ασκήθηκε και ποινική δίωξη και θα κληθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου