Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/4) 54χρονος στη Ρόδο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες και αναζητούνταν από τους οικείους του και τις αρμόδιες Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της rodiaki.gr, ο 54χρονος βρέθηκε σε ρεματιά κοντά στο χωριό Απόλλωνα από όπου και κατάγεται, μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στο ποτάμι.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό και αιφνίδιο πρόβλημα υγείας, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο άντρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του την ώρα που επιχειρούσε να βγει από ένα ποτάμι.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του ενδέχεται να οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).