Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αudi SQ5: Σε γκρο πλαν

Αudi SQ5: Σε γκρο πλαν

Το γερμανικό SUV προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του δίνοντας μια ακόμα ευκαιρία παρατηρήσής του από τα πεδία δοκιμών

Φωτογραφίες: Automedia

H πρεμιέρα του γερμανικού SUV πλησιάζει και πλέον τα πεδία δοκιμών καταλαμβάνει η μεσαία από πλευράς ισχύος έκδοση SQ5 η οποία δοκιμάζει τις αθλητικές προδιαγραφές της στο ταιριαστό περιβάλλον του Nurburgring.

Όπως άφησαν να εννοηθούν και οι προηγούμενες κατασκοπικές λήψεις του Q5, η νέα γενιά του μοντέλου θα υιοθετήσει μια αρκετά διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση η οποία συνοψίζεται σε πιο έντονα αισθητικά στοιχεία στην όψη του όπου κυριαρχούν οι μεγάλες εισαγωγές αέρα, η αναθεωρημένη γρίλια και τα λεπτά φωτιστικά σώματα τα οποία αναμένεται να υπακούσουν στην τεχνολογία Digital Light.

Το πίσω τμήμα δείχνει να υιοθετεί μια πιο ξεκάθαρη σχεδίαση σε σχέση με το παρόν του μοντέλου, υιοθετώντας πλήρως ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και μια τρισδιάστατης αισθητικής λωρίδα LED ανάμεσα τους. Μια προσεκτική παρατήρηση στον πίσω προφυλακτήρα και στις απολήξεις της εξάτμισης αποκαλύπτει και την ταυτότητα της έκδοσης.

Ακόμα μεγαλύτερες προδιαγράφονται οι αλλαγές στο εσωτερικό καθώς ο ψηφιακός εξοπλισμός θα μιμηθεί τα ηλεκτροκίνητα Audi με το Q5 να επενδύει σε μεγαλύτερες οθόνες και ευφυή τεχνολογία.

Σε επίπεδο κινητήρων το Q5 αναμένεται να υιοθετήσει σε εκτεταμένο βαθμό ήπια υβριδική τεχνολογία στην πλειονότητα των εκδόσεών του που θα εφοδιάζονται με διλιτρους κινητήρες καθώς με αναβαθμισμένο σύστημα υπερτροφοδότησης. Παράλληλα, το γερμανικό SUV δεν αναμένεται να απεμπολήσει τις diesel επιλογές οι οποίες θα απαρτίζονται από δίλιτρο TDI μοτέρ και τον V6 των 3,0 λίτρων ο οποίος θα εφοδιάζει το SQ5.

Aπό τις επιλογές δεν πρόκειται φυσικά να λείψουν και οι plug-in υβριδικές εκδόσεις οι οποίες θα συνδυάζουν δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με ισχυρότερο ηλεκτρικό μοτέρ και μεγαλύτερη μπαταρία, στοιχεία που αναμένεται να ενισχύσουν τόσο τις επιδόσεις όσο και να συμβάλουν στην περιστολή των εκπομπών ρύπων.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024