Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σίτι «τρέχει» για την ρήτρα του Χάαλαντ

Η Σίτι «τρέχει» για την ρήτρα του Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ κάνει μια εμφατική πρώτη σεζόν στο Μάντσεστερ και στη Σίτι… τρέχουν για να διορθώσουν μια λεπτομέρεια που μπορεί να τον οδηγήσει σε… άλλες πολιτείες πολύ σύντομα.

Μπορεί να μας είχε προειδοποιήσει με τις εμφανίσεις του σε Αυστρία με την Σάλτσμπουργκ και Γερμανία με την Ντόρτμουντ. Όμως όλοι στο άκουσμα της μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Σίτι, ήταν επιφυλακτικοί για τον αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μπορούσε να είναι τόσο κυριαρχικός και στο κορυφαίο επίπεδο.

Ωστόσο ο 22χρονος Νορβηγός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα προσαρμογής στο αγγλικό ποδόσφαιρο και στο Champions League σε μια ομάδα πίεσης και απαιτήσεων του επιπέδου της Σίτι του Γκουαρδιόλα. Αντιθέτως συνεχίζει να κάνει… πλάκα στις αντίπαλες άμυνες σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε 66 λεπτά και 47 συνολικά σε 40 εμφανίσεις.

Αυτά βλέπουν οι Άραβες της Σίτι και προσπαθούν να διορθώσουν μια ανορθογραφία που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιο του Χάαλαντ που μπορεί να λήγει το 2027, αλλά έχει μια ρήτρα αποδέσμευσης στα 150 εκατ. ευρώ η οποία ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με το ποσό αυτό να μην είναι απαγορευτικό για ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί σεν Ζερμέν.

Για αυτό και οι Σίτιζενς προσανατολίζονται σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου η οποία όμως θα πραγματοποιηθεί μόνο αν γίνει αποδεκτή η απαίτηση της ομάδας να μην συμπεριληφθεί στο νέο συμβόλαιο ρήτρα αποδέσμευσης.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024