Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις λόγοι που πάντα θα λατρεύουμε το Ναύπλιο

Τρεις λόγοι που πάντα θα λατρεύουμε το Ναύπλιο

Η πανέμορφη πόλη της Αργολίδας θα παραμείνει για πάντα πρωτεύουσα των εκδρομών μας

Αδιανόητη φυσική ομορφιά, αλλά και αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα. Μαγευτικές παραλίες, σε απόσταση αναπνοής από ορισμένους από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Ιδανικό για τους γονείς, που βρίσκουν ρηχά νερά και μέρη που μπορούν να εξερευνήσουν μαζί με τα παιδιά τους, για τα ζευγάρια, που ρομαντζάρουν χωρίς αύριο στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης, αλλά και για τους εργένηδες που βρίσκουν εδώ ατέλειωτες επιλογές διασκέδασης. Τι θα μπορούσε να μην μας αρέσει από το Ναύπλιο;

Κι επειδή όσο ο καιρός ανοίγει, τόσο θα σχεδιάζουμε τριήμερα, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τους λόγους που η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα έρχεται πάντα πρώτη στις εκδρομικές καρδιές μας. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε να θέλουμε να επισημοποιήσουμε τον έρωτά μας για εκείνη.

Προορισμός παντός καιρού

Τώρα την άνοιξη, το Ανάπλι θα μας υποδεχτεί με ολοζώντανα χρώματα από βουκαμβίλιες, ιδανικές θερμοκρασίες για χαλαρούς περιπάτους και για τις πρώτες τολμηρές βουτιές. Το καλοκαίρι, έχει για μας παραλίες με ομορφιά σχεδόν εξωτική. Το φθινόπωρο του πάει πολύ, αναδεικνύοντας τον ρομαντικό χαρακτήρα του. Και τον χειμώνα συνεχίζει να σφύζει από ζωή και ομορφιά, ένας ιδανικός προορισμός τριημέρου ή και… δεκαπενθημέρου.

Μικρό αλλά θαυματουργό

Πόσα αξιοθέατα μπορεί να έχει μια πόλη 14.000 κατοίκων; Ελπίζουμε να σημειώνετε: Μπούρτζι, Παλαμήδι, αρχαιολογικό μουσείο, η πρώτη βουλή της Ελλάδας, κομψές μεγάλες πλατείες ιταλικής αισθητικής, μια παλιά πόλη-κόσμημα. Με λίγη οδήγηση, μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, όπως η Τύρινθα, οι Μυκήνες και η Ασίνη. Και, φυσικά, οι διάσημες παραλίες του είναι δικαίως διάσημες: από την Αρβανιτιά, την οποία προσεγγίζουμε με τα πόδια από το κέντρο του Ναυπλίου, μέχρι την Καραθώνα και – κυρίως – το πραγματικά παραδεισένιο Τολό, με τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά που μοιάζουν βγαλμένα από τα όνειρά μας και την ψιλή, πουδρένια άμμο του.

Κατάλληλο για όλα τα budget

Στο Ναύπλιο δεν θα βρείτε απλώς επιλογές διασκέδασης για όλα τα βαλάντια, αλλά με λίγο ψάξιμο θα συναντήσετε και ευκαιρίες για να αποκτήσετε επιτέλους το εξοχικό των ονείρων σας. Για παράδειγμα, στην πλατφόρμα altamiraproperties.gr εντοπίσαμε μια εξαιρετική διώροφη μεζονέτα 95,28 τ.μ., που βρίσκεται λίγο έξω από το Ναύπλιο, στον δρόμο προς Τολό και διατίθεται σε πολύ καλή τιμή από τη doValue.

Το ακίνητο, που βρίσκεται στη θέση «Μπουραζέρι», σε απόσταση πέντε λεπτών από την απαράμιλλης ομορφιάς παραλία του Τολού και στα 11 λεπτά από την πόλη του Ναυπλίου, αποτελεί ευκαιρία τόσο για εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι στον αγαπημένο προορισμό, όσο και για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον τομέα της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Χτισμένη σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 803,35 τ.μ., η μεζονέτα αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο που συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική, μαρμάρινη σκάλα.

Στον ισόγειο χώρο των 39,75 τ.μ. συναντάμε την κουζίνα, το WC και έναν ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας με τζάκι, ενώ στον πρώτο όροφο βρίσκονται δυο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου διαθέτει ξύλινη πέργκολα και μεγάλο χώρο για ανάπαυλα, ενώ η μεζονέτα διαθέτει και έναν ημιυπαίθριο χώρο 15,84 τ.μ. που έχει μετατραπεί σε υπνοδωμάτιο. Από τα ευρύχωρα μπαλκόνια μπορεί κανείς να απολαύσει υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, ενώ στο ισόγειο υπάρχει διαμορφωμένος χώρος barbeque με ψησταριά.

Κλιματισμός, αλλά και ηλεκτρικός λέβητας εξασφαλίζουν ότι ο χώρος θα έχει πάντα την ιδανική θερμοκρασία, ενώ η περιοχή στην οποία βρίσκεται είναι ανεπτυγμένη και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες.

Στοιχεία ακινήτου

Τιμή: 148.000€

Περιοχή: Θέση «Μπουραζέρι», μεταξύ Τολού και Ναυπλίου.

Πέρα από την ήδη προνομιακή τιμή του, μέσα από την Altamira Properties έχετε τη δυνατότητα χρηματοδότησης με γρήγορες διαδικασίες και ευνοϊκούς όρους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ, καλώντας στο τηλέφωνο 210 4847657 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., αλλά και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο mortgagepartner@dovaluegreece.gr.

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

Μάθετε περισσότερα για την όμορφη μεζονέτα.

Sports in

Παράταση σε πληρωμές φόρων που έληγαν στις 30 Απριλίου

Παράταση όλων των φορολογικών υποχρεώσεων, ΦΠΑ, τελών και βεβαιωμένων οφειλών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024