Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γεωργούλης: Παράταξη του Δήμου Αγιάς ζητά να σταματήσουν οι σχέσεις με τον ευρωβουλευτή

Αλέξης Γεωργούλης: Παράταξη του Δήμου Αγιάς ζητά να σταματήσουν οι σχέσεις με τον ευρωβουλευτή

Επιστολή παράταξης προς τον Δήμαρχο Αγιάς μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Να πάψει να είναι ο Αλέξης Γεωργούλης πρεσβευτής του Δήμου Αγιάς ζητά η μεγαλύτερη παράταξη της αντιπολίτευσης στον Δήμο.

Η παράταξη «Νέα Εποχή» ζητά από τη δημοτική αρχή του Δήμου Αγιάς να αναστείλει κάθε σχέση με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Με την κίνησή μας αυτή θα δείξουμε την μηδενική ανοχή των Αγιωτών σε κάθε χρήση βίας, και ιδιαίτερα του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης» αναφέρει η επιστολή»

Αναλυτικά η επιστολή

«Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν μπορεί πια να είναι πρεσβευτής του Δήμου Αγιάς» Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Νέα Εποχή” ζητά από τη δημοτική αρχή να αναστείλει κάθε σχέση μαζί του ως ότου αποδείξει την αθωότητά του. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Αγιά, 18/4/2023

Κύριε Δήμαρχε,

Σεβόμενοι το τεκμήριο αθωότητας και χωρίς καμιά πρόθεση «ανθρωποφαγίας», σας ζητάμε να ανασταλεί κάθε σχέση του Δήμου Αγιάς με τον καταγγελλόμενο για σεξουαλική παρενόχληση και ξυλοδαρμό, ευρωβουλευτή μέχρι χθες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Αλ. Γεωργούλη. Αν χρειαστεί, ας γίνει και σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για να αποφασίσει σχετικά.

Πρόσφατα ο Αλ. Γεωργούλης είχε χριστεί πρεσβευτής του τουρισμού των παραλίων του δήμου Αγιάς και υιοθέτησε ένα μονοπάτι του δήμου, έπειτα από πρόσκληση δικής σας. Επίσης, ο Δήμος μας συνδιοργάνωσε διαδικτυακή συζήτηση μαζί με το γραφείο του Ευρωβουλευτή για τον Βιώσιμο Ορεινό Τουρισμό τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και βόλτες στα μονοπάτια.

Θεωρούμε ότι μια τέτοια ενέργεια είναι επιβεβλημένη από μέρους του Δήμου μας, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί μέσω της δικαιοσύνης η αθωότητα ή μη του καταγγελλόμενου.

Με την κίνησή μας αυτή θα δείξουμε την μηδενική ανοχή των Αγιωτών σε κάθε χρήση βίας, και ιδιαίτερα του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης. Τουλάχιστον μέχρι να διαπιστωθεί η αθωότητά του (κάτι το οποίο ειλικρινά ελπίζουμε), δεν μπορεί να είναι πρεσβευτής του Δήμου μας.

Αγιά 2019 – Νέα Εποχή».

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024