Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η «πιο αηδιαστική ταινία τρόμου που έγινε ποτέ»

Αυτή είναι η «πιο αηδιαστική ταινία τρόμου που έγινε ποτέ»

Προκαλεί σοκ σε όσους την παρακολουθούν

«Σωματικά άρρωστοι» δηλώνουν όσοι χρήστες του Netflix παρακολούθησαν μια συγκεκριμένη ταινία της εν λόγω πλατφόρμας, την οποία αποκαλούν «από τις πιο αηδιαστικές ταινίες τρόμου που έχουν δει».

Πρόκειται για την ισπανική ταινία τρόμου The Platform (El Hoyo στα Ισπανικά), στην οποία βλέπουμε μερικές από τις πιο αηδιαστικές σκηνές που προβλήθηκαν ποτέ στην πλατφόρμα του Netflix.

Στο εν λόγω θρίλερ του 2019 βλέπουμε κρατούμενους, παγιδευμένους σε μια φυλακή (πύργο) με ένα κελί σε κάθε επίπεδο. Σαν να μην έφταναν τα σκοτεινά τσιμεντένια δωμάτια χωρίς διέξοδο, τα οποία παγώνουν το αίμα, κάθε μέρα μια πλατφόρμα φαγητού που περιέχει ένα γκουρμέ γεύμα ξεκινάει από την κορυφή και το πρώτο επίπεδο και φτάνει στον πάτο και το τελευταίο επίπεδο.

Οι κρατούμενοι έχουν στη διάθεσή τους δύο λεπτά την ημέρα για να τραφούν με ό,τι φαγητό θέλουν από την πλατφόρμα αυτή. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα: τα πρώτα επίπεδα απολαμβάνουν πολύ καλό φαγητό, ωστόσο αφήνουν τα αποφάγια τους για τους επόμενους.

Μέχρι η πλατφόρμα να φτάσει στα τελευταία επίπεδα, αυτό που είχε μείνει επάνω είναι φαγητό σαπισμένο και βρώμικο από τους υπόλοιπους. Οι εικόνες του φαγητού που μένει είναι ικανές να κάνουν τον καθένα να κάνει εμετό, σύμφωνα με την βρετανική Daily Star.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Η ταινία ακολουθεί τον κεντρικό χαρακτήρα Goreng και τον συγκρατούμενό του Trimagasi, οι οποίοι ξεκινούν στο επίπεδο 48. Ωστόσο αυτό… είναι μόνο η αρχή.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια, πολλοί χρήστες μόλις αποκάλυψαν τη φρίκη που έζησαν βλέποντας τη ταινία.

Κάποιος χρήστης της πλατφόρμας έγραψε στο Twitter: «Υπάρχει αυτή η ταινία που λέγεται The Platform στο Netflix και είναι απλά άρρωστη» με έναν άλλον να προσθέτει: «Μόλις είδα την ταινία με τίτλο The Platform στο Netflix και επιτρέψτε μου να σας πω ότι ήταν μια κόλαση… Αισθάνομαι ότι θα έχω ναυτία στο στομάχι μου για αρκετή ώρα αφού τη δω και έχω πονοκέφαλο και ναυτία».

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024