Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόπη Τσαπανίδου για Αλέξη Γεωργούλη: Κυκλοφόρησε η φήμη το 2022, ζητήθηκαν εξηγήσεις

Πόπη Τσαπανίδου για Αλέξη Γεωργούλη: Κυκλοφόρησε η φήμη το 2022, ζητήθηκαν εξηγήσεις

Η Πόπη Τσαπανίδου για τις καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.

Για τις καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη για «βαριά ποινικά αδικήματα» μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σοκαρισμένη από την καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του κόμματος και υπογράμμισε «δεν παίζουμε με τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους».

«Είναι όχι μόνο δυσάρεστο αλλά και σοκαριστικό, μας έχει σοκάρει όλους και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Χθες έγινε γνωστό τι ακριβώς συνέβη και μετά από 15 λεπτά απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το κοινοβούλιο. Δεν είναι αυτονόητα τα αντανακλαστικά αλλά για εμάς ήταν αυτονόητο. Δεν παίζουμε με τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους» υπογράμμισε η Πόπη Τσαπανίδου.

«Η φήμη για κακή συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και με εντολή Τσίπρα ερευνήθηκε η υπόθεση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όταν τον καλέσαμε για εξηγήσεις, αρνήθηκε όσα του αποδίδονταν και μάλιστα έκανε λόγο για συκοφάντηση.  Αυτό συνέβη το 2022 και μάλιστα είπε πως αφορούν φήμες και μάλιστα ένιωσε προσβεβλημένο» περιγράφει.

«Δεν μείναμε όμως εκεί, πήγαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου και δεν βγάλαμε κάτι καθώς οι διαδικασίες αυτές καλύπτονται από το απόρρητο. Με αυτά τα ζητήματα δεν παίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπήρχε κάποια καταγγελία τότε. Όταν η φήμη έγινε καταγγελία, τότε έφυγε και ο κ. Γεωργούλης από το κόμμα. Εάν είχε κληθεί να καταθέσει ο κ. Γεωργούλης, τότε θα ήταν γνωστό και στο Κοινοβούλιο. Και στο Κοινοβούλιο έφτασε χθες η απόφαση» πρόσθεσε.

«Δεν διέρρευσαν τα στοιχεία της γυναίκας από εμάς»

Η κυρία Τσαπανίδου διέψευσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσε το όνομα της Ελένης Χρονοπούλου, της δικηγόρου που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα κάλεσε τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν.

«Δεν διέρρευσαν τα στοιχεία της γυναίκας από εμάς. Αν είναι δυνατόν. Αντιθέτως! Ο κ. Γεωργούλης πέρα από τις εξηγήσεις που έχει να δώσεις στο δικαστήριο, θα πρέπει  όμως, να δώσει και εξηγήσεις στον κόσμο που τον ψήφισε. Ζητήσαμε την έδρα του πίσω χθες».

«Όταν κάποιος ψηφίζει ένα κόμμα, τότε θέλει τον αρχηγό πρωθυπουργό»

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε όμως, και για τις επερχόμενες εκλογές, αλλά και την συμμετοχή ή μη του Γιάνη Βαρουφάκη σε περίπτωση συγκυβέρνησης.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πει πως θέλει να μία προοδευτική κυβέρνηση. Όποιος θελήσει μπορεί να κάτσει στο τραπέζι με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτό και να συμμετάσχει στην κυβέρνηση. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει μία πολιτική σύγκληση. Όταν κάποιος ψηφίζει ένα κόμμα, τότε θέλει τον αρχηγό πρωθυπουργό, δεν γίνεται να μπει ένα τρίτο κόμμα. Αυτοδύναμες κυβερνήσεις μας έχουν φτάσει εδώ που είμαστε».

«Εάν υπάρχουν πολίτες που θέλουν να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να είναι πρώτο κόμμα και με διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024