Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου

Βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου – Τα ουρλιαχτά όταν είδαν τους ληστές

Βίντεο από τη διάρρηξη στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ανέβασε στο Instagram ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Στο συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε ο γνωστός επιχειρηματίας και σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα, ακούγεται κάποιο πρόσωπο να ουρλιάζει κυριολεκτικά από φόβο.

Υπενθυμίζεται ότι όταν διέρρηξαν το σπίτι του ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα έλειπαν για τις πασχαλινές τους διακοπές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η διάρρηξη έγινε στις 9 το βράδυ, με τους δράστες να παραβιάζουν παράθυρο στο σπίτι του επιχειρηματία, την ώρα που η 22χρονη οικιακή βοηθός βρισκόταν εκεί.

Δημήτρης Φιντιρίκος: «Απλά ακούστε τον ήχο»

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Φιντιρίκος ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, με ανάρτησή του στα social media.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της και έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών» έγραψε στην ανάρτησή του.

Στη συνέχεια ο ίδιος δημοσίευσε και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο δράστης μπαίνει στο σπίτι του και ακούγονται τα ουρλιαχτά, πιθανόν, της οικιακής βοηθού.

«Απλά ακούστε τον ήχο για να καταλάβετε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν σημασία αλλά το σοκ των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τους ληστές. Είναι πραγματικά σοκαριστικό ντροπή στην κοινωνία μας» γράφει ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024