Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε μεταγραφικό… οργασμό αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την ενδιαφέρει τόσο η περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ όσο και του Έρλινγκ Χάαλαντ ενώ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό της και τον Τζουντ Μπέλινχαμ, ωστόσο η «βασιλίσσα» κοιτάει και να κρατήσει… την ομοιογένεια της.

Ήδη σύμφωνα με τη «Marca» οι «μερένχες» θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος ενώ όπως γράφει  το «Relevo» τον Γερμανό θα ακολουθήσουν άλλοι τέσσερις.

Συγκεκριμένα ο Λούκα Μόντριτς σίγουρα θα μείνει και την επόμενη περίοδο στη Μαδρίτη ενώ ο Μάρκο Ασένσιο έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία, με τα σενάρια αποχώρησής του να εξανεμίζονται, τον Κάρλο Αντσελότι να τον θέλει και τη διοίκηση να πράττει ανάλογα.

Επίσης οι, Νάτσο και Ντάνι Θεμπάγιος είναι ποδοσφαιριστές που η Ρεάλ επιθυμεί να συνεχίσουν σε αυτή, ωστόσο εδώ θα παίξει ρόλο και το «θέλω» των ίδιων καθώς αν δεν ικανοποιηθούν από τους οικονομικούς όρους είναι πολύ πιθανό να φύγουν.

Τέλος ο Μαριάνο Ντίας είναι ο ποδοσφαιριστής που δεν πρόκειται να μείνει στους «μερένχες». Η απόφαση για τον συγκεκριμένο, έχει παρθεί εδώ και καιρό και δεν υπολογίζεται από τον Αντσελότι.