Οπαδοί της Ανζέ… έδειξαν τα οπίσθια τους για να χάσει το πέναλτι ο αντίπαλος (pic)
Έναν αν μη τι άλλο ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν ορισμένοι οπαδοί της Ανζέ για να επηρεάσουν τον ποδοσφαιριστή της Κλερμόν πριν εκτελέσει πέναλτι.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα γήπεδα ανά τον κόσμο, οι οπαδοί της ομάδας που δέχεται ένα πέναλτι και βρίσκονται πίσω από το τέρμα να προσπαθούν να επηρεάσουν τον εκτελεστή.
Χειρονομίες, φωνές, κόρνες είναι μερικοί από τους τρόπους που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα, ωστόσο οι οπαδοί της Ανζέ το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση λοιπόν της ομάδας τους με την Κλερμόν για τη Ligue 1, είδαν να καταλογίζεται εις βάρος τους πέναλτι στο 33ο λεπτό κι ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.
Ο Κιέι Γκρεζόν ανέλαβε την εκτέλεση με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να του δείχνουν τα οπίσθιά τους, προσπαθώντας να τον αποσυντονίσουν. Πρωτότυπο αλλά δεν πέτυχε, καθώς ο Γκρεζόν ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1.
- Βερολίνο: Νεκρός ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης – Τον πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Ο Χεζόνια υπογράφει για έναν χρόνο στους Καβαλίερς (pic)
- Η αρχαία ελληνική πόλη στην Κριμαία που μπήκε στη λίστα κινδύνου της UNESCO
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»
- Γαλλία – Ισπανία: Πύρινη λαίλαπα, αυξάνονται διαρκώς οι εκτοπισμένοι – Απειλείται το Μπορντό [Χάρτες]



