Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Euroleague: Πολύ ψηλά και στα εισιτήρια ο Ολυμπιακός - Στις τελευταίες θέσεις ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Πολύ ψηλά και στα εισιτήρια ο Ολυμπιακός – Στις τελευταίες θέσεις ο Παναθηναϊκός

Η εντυπωσιακή σεζόν του Ολυμπιακού αποτυπώνεται και στον αριθμό των εισιτηρίων που έκοψαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ αντιθέτως οι πράσινοι» βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της σχετικής λίστας

Η κανονική περίοδος της Euroleague έριξε αυλαία και πλέον η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική με τις «μάχες» των playoffs.

Έτσι λοιπόν δίνεται η ευκαιρία για μια συνολική αποτίμηση του τι έκανε η κάθε ομάδα αναφορικά με τα εισιτήρια που έκοψε τη φετινή σεζόν στους εντός έδρας αγώνες της. Στη συγκεκριμένη λίστα λοιπόν, οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε εντελώς διαφορετική μοίρα. Όπως αποτυπώθηκε και στην τελική βαθμολογία και τη χαοτική διαφορά των δύο ομάδων, έτσι ήταν η κατάσταση και στα εισιτήρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» δήλωσαν βροντερό παρών και γέμιζαν σχεδόν κάθε εβδομάδα το ΣΕΦ με 10.218 φίλους τους, επίδοση που τους φέρνει στην πέμπτη θέση! Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε κατά μέσο όρο στο ΟΑΚΑ 5.985 φιλάθλους, αριθμό που τον τοποθετεί στην τρίτη χαμηλότερη θέση της κατάταξης.

Για την ιστορία και όπως είναι εύκολα προβλέψιμο, η Παρτίζαν είχε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς στη «Stark Arena» έδιναν το «παρών» κατά μέσο όρο 17.000 οπαδοί της ομάδας. Στη δεύτερη θέση είναι η Ζαλγκίρις, έχοντας κάνει το εντυπωσιακό των 16 συνεχόμενων sold out τη φετινή σεζόν σε 17 εντός έδρας αγώνες. Τρίτη ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές παρά την αποτυχημένη χρονιά με 13.100 εισιτήρια μέσο όρο και τέταρτη η Μακάμπι που ξεπέρασε οριακά τον Ολυμπιακό με 10.295 εισιτήρια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024