Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το ιδιαίτερο πασχαλινό αυγό του Νίκου Ανδρουλάκη

Το ιδιαίτερο πασχαλινό αυγό του Νίκου Ανδρουλάκη

Η ανάρτηση από το Δικταίο Άντρο και με θέα το Οροπέδιο Λασιθίου.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης για το φετινό Πάσχα και μοιράζεται στιγμιότυπα τις διακοπές του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείχνει μάλιστα να τηρεί τα πατροπαράδοτα έθιμα και με μία ανάρτηση αλλά και με story στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε το ιδιαίτερο σοκολατένιο αυγό που έλαβε για το Πάσχα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μοιράστηκε μία φωτογραφία με ένα αυγό «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» από Δικταίο Άντρο και με θέα το Οροπέδιο Λασιθίου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευημερία! Χριστός ανέστη!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram και ένα βίντεο από το βράδυ της Ανάστασης.

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη για το Πάσχα

«Το αναστάσιμο φως ας σημάνει μια πραγματικά νέα αρχή. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά», τονίζει στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνοντας πως «το φετινό Πάσχα είναι για όλους μας διαφορετικό μετά την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους στα Τέμπη».

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρει ότι μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία, τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο. «Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά. Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, που ζουν με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια και τον φόβο για την επόμενη ημέρα. Που έρχονται αντιμέτωποι με τη διαρκή διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και του αποκλεισμού από μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Έχουμε χρέος να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις έχοντας στο επίκεντρο όλους εκείνους, που στερούνται τις υπηρεσίες ενός ποιοτικού συστήματος δημόσιας υγείας ή βλέπουν τα παιδιά τους να αδικούνται από ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που υποβαθμίζεται αντί να τα προετοιμάζει για την γεμάτη προκλήσεις εποχή μας.

Χρονιά πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024