
Γέμισε χρώματα και λάμψη ο ουρανός της Αττικής μετά την Ανάσταση
Πολύχρωμος ο αττικός ουρανός από τα βεγγαλικά μετά την Ανάσταση.
Από τις πολύχρωμες λάμψεις των βεγγαλικών γέμισε ο ουρανός της Αττικής, μόλις τα ρολόγια έδειξαν μεσάνυχτα, με τα πυροτεχνήματα μετά την Ανάσταση να δημιουργούν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.
«Φωτίστηκαν» Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός
Για αρκετά λεπτά η Ακρόπολη και ο Λυκαβηττός «ντύθηκαν» στα χρώματα των βεγγαλικών που σκέπασαν την πρωτεύουσα, ενώ οι καμπάνες σε όλη τη χώρα χτυπούσαν χαρμόσυνα, με τον κόσμο να λέει το «Χριστός Ανέστη», γιορτάζοντας την Ανάσταση του Θεανθρώπου.
Οι εικόνες που κατέγραψε το in από τον αθηναϊκό ουρανό είναι εντυπωσιακές με όλη την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας για ακόμα μία χρονιά να τιμά με μεγαλοπρέπεια τη μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας.
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»


