
«Εμπόλεμο σκηνικό» στη Λήμνο μετά την Ανάσταση – Αντέδρασαν πιστοί και ιερέας
Κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης μόλις ακουστεί το «Χριστός Ανέστη» είναι ένα έθιμο συνυφασμένο με το Πάσχα ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η εκκλησία θυμίζει «εμπόλεμη ζώνη», ενώ δεν λείπουν και οι τραυματισμοί από το αν μη τι άλλο επικίνδυνο έθιμο.
Κάτι τέτοιο συνέβη στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στη Λήμνο όπου μόλις ακούστηκε το «Χριστός Ανέστη», τα βεγγαλικά και οι κροτίδες έπεσαν σαν «βροχή» στο προαύλιο της εκκλησίας, με τους πολίτες αλλά και τον ιερέα να διαμαρτύρονται και να λένε πως φτάνει.
Έπιασε φωτιά κορμός δέντρου
Μάλιστα σύμφωνα με το limnosfm100.gr, μπορεί να μην τραυματίστηκε κάποιος όπως σε άλλες περιοχές της χώρας, ωστόσο έπιασε φωτιά κορμός δέντρου έξω από τον ιερό ναό.
Παρά τις προσπάθειες να σβήσει η φωτιά με το λάστιχο της εκκλησίας, αυτό δεν κατέστη εφικτό κι έτσι για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όχημα της οποίας κατέφθασε μετά από λίγα λεπτά και έθεσε υπό έλεγχο την κατάσταση.
- Erminio: Ανυπολόγιστες οι ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας, που άφησε πίσω της έναν νεκρό
- «Άρτεμις II»: Οι αστροναύτες μιλούν για την αποστολή, τη θέα της γης από ψηλά και τα… διαστημικά υδραυλικά
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Ζωγράφου: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος – Τα αίτια θανάτου μητέρας-κόρης παραμένουν απροσδιόριστα
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς, την Μπαρτσελόνα και τον Πασκουάλ





