Οι γιοι του Παύλου Γλύξμπουργκ κράτησαν τον Επιτάφιο στα Χάμπτονς
Στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Χάμπτονς βρέθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή ο Παύλος Γλύξμπουργκ με την οικογένειά του.
Στα Χάμπτονς στη Νέα Υόρκη περνούν τις ημέρες του Πάσχα ο Παύλος Γλύξμπουργκ με την οικογένειά του.
Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου περνά τις Άγιες ημέρες στο εξοχικό της οικογένειας και τη Μεγάλη Παρασκευή η οικογένεια παρακολούθησε τη λειτουργία.
Μάλιστα, οι δύο μεγάλοι γιοι του Παύλου, ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος και ο Οδυσσέας-Κίμωνας σήκωσαν τον Επιτάφιο στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες με τα παιδιά του να κρατούν τον Επιτάφιο κατά την περιφορά.
Με αρνί και κοκορέτσι το Πάσχα του Παύλου Γλύξμπουργκ στα Χάμπτονς
Αν και οι αρχικές πληροφορίες και εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ο Παύλος Γλύξμπουργκ θα έκανε Πάσχα στην Ελλάδα, τα πλάνα άλλαξαν και η οικογένεια θα γιορτάσει στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, αναμένεται να στρωθεί ένα παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι με τις παραγγελίες για αρνί σούβλας, κοκορέτσι αλλά και κοντοσούβλι, να έχουν ήδη δοθεί.
- Ουκρανία: Ποιος ελέγχει τι στο τέλος του 2025 – Τα μεγάλα «αγκάθια» για την ειρηνευτική συμφωνία
- Βασίλισσα Καμίλα: «Τον χτύπησα στα γεννητικά όργανα» – Η έμφυλη βία και η τριπλή δολοφονία που τη στοιχειώνει
- Ο Λανουά ομολόγησε ότι καταργεί την UEFA και κάνει λάστιχο τους κανονισμούς!
- 2025: Η χρονιά των Labubu, του «Φραπέ» και της σοκολάτας Dubai – Τα trends που «γκρέμισαν» τα social media
- Φάμελλος: Να ενώσουμε δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο – Το 2026 να είναι η χρονιά των ανατροπών
- Σε ιερούς στόχους και τη ριζική αλλαγή του κόσμου μέσα από τα μάτια της αγάπης αναφέρεται η Καρυστιανού στο μήνυμά της για το 2026







