Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γεύμα Αγάπης» με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα στο Ρουφ για τους άστεγους

«Γεύμα Αγάπης» με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα στο Ρουφ για τους άστεγους

Ο Δήμος Αθηναίων διοργανώνει ανοιχτό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα για τους άστεγους συμπολίτες μας.

Ένα εορταστικό τραπέζι για όλους τους άστεγους συμπολίτες μας θα «στρώσει» την Κυριακή του Πάσχα το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Στο μεγάλο ανοιχτό γεύμα, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), έχουν προσκληθεί όλοι όσοι φιλοξενούνται στις δομές της πόλης, καθώς και συμπολίτες μας που εξακολουθούν να ζουν στους δρόμους της Αθήνας.

Γεύμα μετά μουσικής

Το τραπέζι θα πλαισιωθεί από παραδοσιακό γλέντι, που διοργανώνει ο δήμος, συνοδεία ζωντανής ορχήστρας του σολίστ του μπουζουκιού, Σπύρου Πολυκανδριώτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστούν γιορτινά εδέσματα, πασχαλινά τσουρέκια και κόκκινα αυγά, τα οποία αποτελούν προσφορά χορηγών.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση του πασχαλινού γεύματος υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), καθώς και τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου.

Τις προηγούμενες ημέρες, εξάλλου, ο Δήμος Αθηναίων διοργάνωσε μία σειρά πασχαλινών εκδηλώσεων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, από τις 8 έως τις 12 Απριλίου, στους χώρους πολιτισμού της πόλης.

Εκπαιδευτικά και εικαστικά προγράμματα για παιδιά και όλη την οικογένεια, διεξήχθησαν στην Πινακοθήκη, στο Κέντρο Τεχνών, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα», στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», στο Ψηφιακό Μουσείο, στα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης και στο Κέντρο Πηλού του Δήμου Αθηναίων.

Παράλληλα, μέσα από ψηφιακές δράσεις, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα πασχαλινά ήθη και έθιμα και να δημιουργήσουν συνδυάζοντας την τέχνη με την παράδοση των ημερών του Πάσχα.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024