Η πρεσβεία της Φινλανδίας στη Μόσχα έλαβε επιστολή που περιείχε σκόνη
Η πρεσβεία είπε ότι ενημέρωσε επίσης το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για το περιστατικό.
Συναγερμός σήμανε στην πρεσβεία της Φινλανδίας στη Μόσχα αφού έλαβε τρεις επιστολές, η μία από τις οποίες περιείχε σκόνη, μετέδωσε σήμερα το Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Οι σχέσεις ανάμεσα στη Μόσχα και το Ελσίνκι επιδεινώθηκαν απότομα μετά την επίσημη προσχώρηση της Φινλανδίας στο NATO στις 4 Απριλίου. Η Φινλανδία, η οποία συνορεύει με τη Ρωσία, έγινε το 31ο μέλος του οργανισμού.
Ενημέρωσε τις ρωσικές αρχές
Η πρεσβεία είπε ότι ενημέρωσε επίσης το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών για το περιστατικό.
«Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας του φινλανδικού υπουργείου Εξωτερικών, οι εν λόγω επιστολές παραδόθηκαν στα επίσημα αντιπροσωπευτικά όργανα της Ρωσίας που θα μελετήσουν το θέμα», ανέφερε η πρεσβεία σύμφωνα με το RIA.
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442