Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκ με δύο αυτογκόλ για τη Γιουνάιτεντ (2-2), προβάδισμα πρόκρισης για Γιουβέντους (1-0), όλα ανοιχτά για Λεβερκούζεν και Ουνιόν (1-1)

Σοκ με δύο αυτογκόλ για τη Γιουνάιτεντ (2-2), προβάδισμα πρόκρισης για Γιουβέντους (1-0), όλα ανοιχτά για Λεβερκούζεν και Ουνιόν (1-1)

Με δύο αυτογκόλ στα τελευταία λεπτά η Σεβίλλη πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ η Γιουβέντους νίκησε δύσκολα με 1-0 την Σπόρτινγκ. Στο 1-1 έμειναν Λεβερκούζεν και Ουνιόν.

Τη νίκη που θα την έφερνε μία ανάσα από την πρόκριση είχε στα χέρια της μέχρι το 85′ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δέχθηκε δύο αυτογκόλ στα τελευταία λεπτά και η Σεβίλλη απέδρασε με 2-2 από το «Old Trafford», αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς.

Το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους ήταν ονειρικό αφού ο στο 20λεπτο είχαν ήδη προβάδισμα με 2-0. Από ασίστ του Μπρούνο στο 14′ ο Ζάμπιτσερ έκανε το 1-0 μέσα από την περιοχή και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βγήκε σαν φορ από ασίστ του Μαρσιάλ και πλάσαρε για το 2-0.

Κάπου εκεί η Γιουνάιτεντ προφανώς πίστεψε πως το ματς είχε τελειώσει, αλλά έκανε λάθος. Από αδράνεια του Μαλάσια στο 85′ ο Νάβας έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να χτυπάει στον Ολλανδό αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Τεν Χάαγκ έμεινε με δέκα αφού ο Μαρτίνες τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει (είχαν κλείσει οι αλλαγές) και μέχρι το φινάλε η Σεβίλλη πίεσε για την ισοφάριση την οποία και βρήκε με αυτογκόλ του Μαγκουάιρ σε κεφαλιά του Εν Νεσίρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν (46’Μαγκουάιρ), Λισάνδρο, Μαλάσια, Κασεμίρο, Ζάμπιτσερ, Άντονι (81’Πελίστρι), Μπρούνο Φερνάντες (62’Έρικσεν), Σάντσο (62’Ελάνγκα), Μαρσιάλ (62’Βέγκχορστ).

Σεβίλλη: Μπόνο, Μοντιέλ (90’Πάπου Γκόμες), Nιανζού (73’Σούσο), Μαρκάο, Ακούνια, Φερνάνδο, Γκουντέλι, Οκάμπος, Ράκιτιτς, Όλιβερ Τόρες (46’Νάβας), Λαμέλα (66’Εν Νεσιρί).

Προβάδισμα πρόκρισης για Γιουβέντους

Στο Τορίνο η Γιουβέντους πήρε προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Σπόρτινγκ χάρη στο γκολ του Γκάτι στο 73′, μετά από απόκρουση του Κοάτες πάνω στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σέζνι αποχώρησε με ενοχλήσεις στο στήθος και υπήρξε μεγάλη ανησυχία, ωστόσο οι γιατροί τον εξέτασαν και διαβεβαίωσαν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Γιουβέντους: Σέζνι (44’ Περίν), Μπρέμερ, Γκάτι, Κουαδράδο, Κόστιτς (62’ Φατζιόλι), Ντανίλο, Ραμπιό, Λοκατέλι (86’ Παρέδες), Μίλικ (62’ Βλάχοβιτς), Κιέζα, Ντι Μαρία (86’ Πογκμπά)

Σπόρτινγκ: Αδάν, Στ.Γιούστε (45+4’ Ντιομαντέ), Κόατες, Εσγάιο (77’ Μπεγερίν), Μορίτα, Σάντος (62’ Ρέις), Ινάσιο, Τρινκάο, Έντουαρντς (77’ Εσούγκο), Τσερμίτι (62’ Αρτούρ Γκόμες), Πότε

Όλα ανοιχτά για Λεβερκούζεν και Ουνιόν

Με το….καλησπέρα στο β’ μέρος η Σεν Ζιλουάζ άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 51’ ο Τεουμά έδωσε στον Μπονιφάτσε, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο πλασέ νίκησε τον Χραντέρτσκι για το 0-1. Η Λεβερκούζεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 83′ με υπέροχο τελείωμα του Βιρτς.

Λεβερκούζεν: Χραντέρτσκι, Ινκαπιέ, Τα, Ταπσόμπα, Μπάκερ, Άντριχ, Παλάσιος(45’ Ντεμιρμπάι), Φριμπόνγκ, Αντλί(68’ Αζμούν), Ντιαμπί(87’ Χλόζεκ), Βιρτς

Ουνιόν Σεν-Ζιλουάλ: Μoρίς, Νιούκοπ, Καντούς, Μπέρτζες, Φαν Ντερ Χέιντεν, Λαπουσίν, Λαζάρε Αμανί, Λίνεν, Φερτέσεν(74’ Πουέρτας), Μπονιφάτσε(89’ Νίλσον), Τεουμά

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του Europa League:

Φέγενορντ (Ολλανδία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-0

Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία)-Σεβίλλη (Ισπανία) 2-2

Γιουβέντους (Ιταλία)-Σπόρτινγκ Λ. (Πορτογαλία) 1-0

Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (Βέλγιο) 1-1

*Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 20 Απριλίου.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024