Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρελαίνει κόσμο αναλυτής του ΝΒΑ – Προβλέπει τελικούς και νικητή με στοιχηματική απόδοση 100!

Τρελαίνει κόσμο αναλυτής του ΝΒΑ – Προβλέπει τελικούς και νικητή με στοιχηματική απόδοση 100!

Αναλυτής του NBA κάνει την δική του πρόβλεψη για ζευγάρι Τελικών και νικητή που κάθε άλλο παρά αναμενόμενη είναι. Μάλιστα αυτή τη στιγμή 100 σε στοιχηματικές.

Το NBA μπαίνει σε φάση playoffs και το… πραγματικό μπάσκετ αρχίζει, με τις ομάδες να σοβαρεύονται καθώς κάθε ήττα η κακή εμφάνιση μπορεί να έχει μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.

Πρώτοι και καλύτεροι στα playoffs με το υψηλότερο ρεκόρ της Λίγκας μπαίνουν οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με ρεκόρ 58-24, πάνω από Σέλτικς (57-25), Σίξερς (54-28) και Νάγκετς (53-29).

Ο Έλληνας φόργουορντ κάνει ακόμα μια εξαίσια σεζόν (31.1π, 11.8 ριμπ, 5.7 ασίστ) και μαζί με τη βοήθεια του… πολυεργαλείου σε άμυνα και επίθεση Τζρου Χόλιντεϊ (19.3π, 5.1 ριμπ, 7.4 ασίστ, 1.4κλ) οδηγεί την ομάδα του σε άλλη μια διεκδίκηση πρωταθλήματος, έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι του Τελικούς και τον ίδιο τον Γιάννη να διεκδικεί το τρίτο βραβείο του MVP στην καριέρα του.

Το σενάριο μάλιστα μιας σειράς Τελικών με τους Μιλγουόκι Μπακς και τους Φοίνιξ Σανς και νικητές τα Ελάφια, είναι το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή και πληρώνει απόδοση 11 στις στοιχηματικές. Ωστόσο ένας αναλυτής του NBA έχει πολύ διαφορετική άποψη, σκεπτόμενος… έξω από το κουτί.

Ο Νικ Ράιτ του FOX Sports, μιλώντας στην εκπομπή First Things First, δίνει τα δικά του προγνωστικά. Προγνωστικά που αν επαληθευτούν, θα πληρώσουν απόδοση… 100, καθώς φέρνουν αντιμέτωπους τους Σίξερς του Χάρντεν και του έτερου διεκδικητή του βραβείου MVP, Τζόελ Εμπίντ, με τους Λέικερς που μπήκαν στα playoffs με εκπληκτικό ντεμαράζ στα τελευταία παιχνίδια και τον ΛεΜπρον να επιστρέφει πολύ δυνατά μετά τον τραυματισμό του.

«Ο βασιλιάς, δηλαδή ο ΛεΜπρόν, θα μείνει βασιλιάς και θα κατακτήσει το πέμπτο δαχτυλίδι του φέτος. Στον τελικό θα νικήσει τους Σίξερς του Τζοέλ Εμπίιντ και του Τζέιμς Χάρντεν».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024